.
.
Kalem Slotlu Kılıf(iPad 8)
Güvenebileceğimiz kaliteli doğru düzgün bir kılıf var mı? Spigenin var bir tane ama indirimli olarak stoğu yok. Gidip 300 lira veremem bi bez parçasına.
Ekran koruyucusuz iPad kullananlar.
Herhangi bir çizilme yaşadınız mı? Kılıf olarak önereceğiniz bir iey var mıdır? (ipad 8)
(Kalem uçları pahalı olduğu için sürtünmeyi arttırmak istemiyorum. Mat koruyucu almayacağım. Elle tutulur bir temperli cam koruyucu bulamadım, spigenin falan da stoğu yok)
Spigen Kılıf Stok Sorunu
İpad 8 üçin spigen smart fold ve tough armor tech ürünlerine bakıyorum ds hiçbir sitede ve spigen sitesinde stoğu yok. Mail de attım ama henğz dönüş olmadı. Fiyatına bilr bakamıyorum.
Bilgisi olan var mı?
Aliexpressten sipariş verenler
Dsha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Tablet kılıfı bakacağım. Orada yazan fiyatların üzerine bir de gümrük ücreti mi ekleniyor? Dikkat etmem gereken başka ne tip şeyler var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Apple Notes
Youtubeda gördüğüm üzere kimse bu uygulamayı kullanmaktan yana değil. Sürekli ücretli alternarifler olan goodnotes ve notabilitye yönlendiriyorlar insanları. Büyük kanallar belki sponsorludur da küçük kanalların da büyük kısmı öyle.
Fakat derinlemesine araştırdığımda apple notların da aldığı güncellemeler ile bu ücretli uygulamalarla yarışabilecek düzeye geldiğini gördüm.
Bu konuda tartışmak isteten varsa bekliyorum.
Paperlike ve türevleri
Yeni Ipad 8 aldım ve elime gelmeden hemen takıp kullanabilmek için bir ekran koruyucu veya temperli cam olan koruyuculardan(spigen vb) almak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla paperlike ve türevleri apple pencilin ucunu yıpratıyormuş ve Ekran Koruyucu üzerinde çizim vs. Yapıldığı için çok iz kalıyormuş. Güvenliği arttırmak için spigen vb. Şeyler daha mantıklı geliyor fakat ders çalışmak, not ve çizim için kullanacağım için diğerlerini de düşünmedim değil. Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Ipad 8 128gb vs Matepad Pro Acil
Hocalarım kalem de aldığımda ikisi de 4600 tlyr geliyor hatta huawei shoptan 200 lira indirim var matepad 4400e geliyor. Acil karar vermem lazım. Bana yardımcı olun lütfen.
Ne Online Dersmiş Arkadaş
|
Lise Online Ders
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 213
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.871 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar