Olay başlıktaki gibi tamamen max 20km/s hızla sürttüm lastiğin yanağını o delinatörün altındaki sert plastik kısma lastiğin yanağında ve jantta birşey göremedim. Sabah tekrar bakıcam lastiğin yanağına zarar vermiş midir? Ya da verebilcek bir kısım mı orası? Şeklini göstermek amacıyla paylasşıyorum sürttüğüm şeyin. Malesef motorcu arkadaş ters yönden geldiği için bende yol vermek durumunda kaldım. Lastik ölçülerim 245/40/18 Continental Runflat. Sadece arka bir tekeri sürttüm.
Temel Matematik Nasıl Halledilir?
Selam arkadaşlar, forumda yeni sayılırım. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum temelim orta seviye ve 11. sınıf bir anadolu lisesi öğrencisiyim. Aslında şu an derslerim iyi durumda (özel okulda okuduğum için her hafta ayt denemesine giriyoruz ve ayt mat netim 36-37, fizik 12-13, kimya 11-12 biyoloji ise 10 net civarı.) Okulda 100 say öğrenci arasından 4.-5. oluyorum ancak bu benim için bir başarı değil. Arkadaşlar benim asıl sorunum temelim yok. 0 desem yeridir. Bu durum bütün dersler için geçerli. 9-10 da hep yattım hiç çalışmadım desem doğru olur. Sadece sınav akşamları çalıştım ve 9. sınıf ortalamam 92, 10. sınıf ortalamam ise 93. Bu sene 11. sınıf konularını sıkı tutmaya çalışıyorum ama temelim olmadığı için çok zorlanıyorum. Bu hafta kenan kara ile geometriye başladım ve şu an iyi gidiyor açıkçası. Matematik ve fizik dersinden özel ders alıyorum. Hocalarımın anlattığını anlıyorum vs. ama tyt bazında bir çalışma yapmıyoruz ve bu beni korkutuyor. Arkadaşlar, ben daha pay kısmında çarpım olmadan payda kısmındaki eleman ile sadeleştirelemeyeceğini bu sene öğrendim. Siz düşünün halimi. Bu seneden mezuna kalma korkusu bile başladı bende. TYT matematik çalışsam bu tür kavramlar da var mı konularda? Cahilliğime verin o kadar uzağım konulardan. Bu sene okul ile birlikte tyt matematik de götürmek istiyorum. Benim hocam ilyas güneş tyt mat + benim hocam tyt mat video ders defteri ile ilerlesem mantıklı olur mu? Bazı arkadaşlar ilyas hoca için temeliniz yoksa önermiyorum vs. demiş de. Sizce ne yapmalıyım? Eyüp B. öneren arkadaşları da gördüm, rm yazanı da gördüm. Açıkçası çok büyük bi belirsizlik içerisindeyim. Yardımcı olursanız sevinirim
Telefon numarası girilmiyor.
|
İlgi Alanları: Bilgisayar
. |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.054 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar