arkadaşlar bir şarkı vardı
adı aklıma gelmio ama instada çok çalıyo dı dıdıdı dı dııı dıı dı dııı ddıı dıı diye
Koç burcu erkeği rehberi
Selam arkadaşlar vakit buldukça yazıyorum astroloji serisine başladım ilk burç koç olunca da koç burcu erkeğini anlattığım bir kitap yazdım kadını boğa vs diye gidecek seri, okumak isterseniz ücretsizdir buyrun google play linki
nokia nın bir telefonu vardı
arkadaşlar s.a. nokia nın yanı kıvrımlı bir telefonu vardı nereden satın alabilirim bildiğiniz iyi bir yer var mı telefonun modeli de aklıma gelmiyo.
İnsanlar Şeyma Subaşı na neden kinli ?
Merak ediyorum bu kadına karşı neden kinli insanlar ? sanki babalarını öldürmüş gibi davranıyorlar kadın ilk başta instagramını tüm yorumlara açıyor 1 2 saat sonra sınırlandırıyor. resim paylaşıyor bikinili yada giysili sevgilisiyle yemek yerken spor videoları filan
yorum ... üç noktalı yada ayıp günah, allah belanı versin çocuğun ölsün şeklinde bu kadın evlililik dışı ilişki yaşadı hamileyken evlendi ok de bizde pek ahlaklı bir toplum değiliz bence ahlaktan bahsedecek kadar, kadın programlarına bakarsanız baldızıyla eniştesiyle yada daha değişik ensest ilişkiler damacanaya tecavüz vs filan tecavüz yada değişik ilişkiler çok yaygın toplumumuzda, birde zengin yaşça büyük bir erkekle beraber olduğu için bu kadını eleştien kadınlar tanıdım, yemin ederim paranız yoksa bırak sevgiliyi selam vermenizden rahatsızlık duyarlar ama şeyma para için evlenmiş olur.
kılık kıyafet bikinili fotosu için ya komik ama blue jeanli türbanlı profiller eleştiriyor yada kafada başörtü var ama göğüs kısmını öyle sıkmış ki elbiseyle hediye paketi haline getirmiş tipler
ne dese ne yapsa hep aşağılamaya çalışıyorlar anlamsız şekilde fanı değilim ama insan bu kadar haksızlığa uğradığını görünce tabiatı gereği neden diye soruyor.
insanlar bu kadına sanki hakkını yemiş geleceğini çalmış vs gibi saldırıyor anlam veremiyorum.
lol de efsanevi sur isteme taktiği
evet beyler bu arada sup mainim isteyenle pre olurum nati bc lux swain teemo oynamaktayım
kuryelere kapıyı çıplak şekilde açan kadınlar
türkiye çifte standartını gösteren olay. erkek şiddete uğraşa gündem olmuyor bizzat kadın tarafından yaralanan erkekler var ama kadına bir erkek lan dese olay oluyor. kadınlar kapıyı çıplak açsa aslınlda taciz ama taciz olmuyor, yargı işlem başlatmıyor ama erkek bir kadın kuryeye kapıyı çıplak yada don atlet açsa olay çıkar adamın hayatı bitirilir. erdoğan talimat verir adam tutuklanır yerden yere vurulur.
neyse.
hazırladığım sertifikalı diksiyon eğitimi
hazırladığım ücretsiz diksiyon eğitimi sertifikalı eğitim bitdeegre üzerinde arkadaşlar kripto para temelli eğitim sitesi eğitim alıp para kazanabileceğiniz bir site bitdeegre. token burslar vermekte, bende birkaç eğitim hazırladım
https://tr.bitdegree.org/kurs/harika-bir-diksiyon-egitimi?promoCode=DİKSİYON
hazırladığım ücretsiz hılı okuma eğitimi sertifikalı
eğitim bitdeegre üzerinde arkadaşlar kripto para temelli eğitim sitesi eğitim alıp para kazanabileceğiniz bir site bitdeegre. token burslar vermekte, bende birkaç eğitim hazırladım daha var
https://tr.bitdegree.org/kurs/mukemmel-hizli-okuma-egitimi?promoCode=HIZLIIII
hazırladığım ücretsiz html eğitimi sertifikalı
eğitim bitdeegre üzerinde arkadaşlar kripto para temelli eğitim sitesi eğitim alıp para kazanabileceğiniz bir site bitdeegre. token burslar vermekte, bende birkaç eğitim hazırladım 3 sene frontend olarak çalıştım html php javascript az kaldı onlarıda yayınlarım buyrun
https://tr.bitdegree.org/kurs/a-dan-z-ye-html-egitimi?promoCode=HTMLLEE
İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI ŞİRKET KURDUM
Arkadaşlar selamun aaleyküm 5 senedir freelance çalışıyorum internetten nasıl para kazanılır bildiğim hepsini anlatamadım daha var video uzun olunca 2. partı ne zaman çekerim bilmiyorum
iyi seyirler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.817 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic