Yukarıda olduğu gibi bilgisayarımda ki internet adaptörü bozuk, temassızlık falan oluyor. Onun yerine wifi usb alıp sorun olmadan kullanabilir miyim?
Slottaki Ram'i Görmüyor
Merhaba arkadaşlar benim bir yardıma ihtiyacım var önceden başka bir kasa vardı orda 2 gb ve 1 gb ram takıyordum ve sorunsuz çalışıyordu şimdi başka bir kasada ramleri taktım 2 gb ve 1 gb i fakat 1 gb rami görmüyor ikisinin yerlerini falan değiştirdim olmadı hatta teker teker denedim 2 gb taktım tek oldu 1 gb taktım oda gördü acaba anakartta yada anakart yüzünden uyuşmazlık mı var ama cpu-z de 1 gb ram gözüküyor yardım eder misiniz?
format attıktan sonra internet sürücüsü gelmemiş
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisayarıma format attım formattan sonra ağ bağdaştırıcısı veya internet sürücüsü hiçbir şekilde yok bir kaç kez gene formatladım olmuyor ne bilgisayara driverpack solution kurdum hatta offline network driverpack fln indirdim ama sürücüyü göstermiyor nedense güncelle falan demiyor Sorun Gider diyorum fakat ağ bağdaştırıcısı yok diyor bana windows bende sürücü atıyorum bilgisayara sürücüyü kuruyorum fakat olmuyor arkadaşlar sorun sizce ne? hangi sürücüyü yüklemeliyim? ne yapıyım kısacası?
AnaKart: Asrock G41C-GS
Ram: 3 GB
İşlemci: Intel Pentium D 2.80 ghz
Ekran Kartı: Nvdia Geforce 210 (1gb)
İşletim Sistemi: Windows 10 32 bit (64 bit denedim olmadı desteklemiyor herhalde işlemci)
Depolama: Hem 128 gb SSD hemde 80 gb HDD
Bios: Eski
Dediğim Gibi Windows 10 Microsoft Store ve Onun Bazlı Uygulamalar Çalışmıyor Nasıl Çözebilirim (NOT: SFC /SCANNOW DENENDİ DİSK RESTOREHEALTH DENENDİ GÜNCELLEME YAPTIM OLMADI) FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM :(((
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 475 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware