100-150tl gamepad
Snopy rampagenin renkli kolu var, çakma xbox 360 kolu var bildiğim başka yok. Bunların alınırlığı var mı? Kol çabuk bozulmasın yeter.
Text dosyasının içi sembollere dönüşmüş
Bilgisayardan sildiğim daha sonra kurtarma programları ile vs tekrar buldum txt dosyasının içi sembollere, değişik değişik harflere dönüşmüş. Eski haline getirmenin bir yolu var mıdır yoksa yolun sonunda mıyız?
Banka kartı, en hızlısı, online başvuru
Öğrenciyim banka kartı almak istiyorum. Para göndersinler bana, ben para göndereyim, atmden para çekeyim amacım bu. Öyle kampanyalar falan çok önemli değil. Bankaya gitmek istemiyorum. Online başvuru ile hesap açan bankalar var ama biraz bakınınca bu işin çok uzun sürebildiğini gördüm. Bankaya gitmek bu işi hızlandırır mı? İsimsiz kart alınca çok daha hızlı oluyormuş sanırım. İsimli-isimsiz diye bir seçenek mi var? Enpara en çok öne çıkan onu düşünüyorum? Hangisi daha iyidir hız, kolaylık açısından?
Gramer öğrenirken yanında ne yapabilirim
İngilizce seviyem b1 ama kendimi çok yetersiz hissediyorum. Amacım advanced. İngilizceyi mümkün olduğu kadar hayatıma sokmaya çalışıyorum. İnternette bir şeyi araştırırken ingilzce arıyorum, yabancı dizileri ingilizce altyazıyla izliyorum. Ama anlamadığım yer olduğunda bilmediğim kelime gördüğümde falan geçip gidiyorum bakmıyorum. Arada merak edip baktığım oluyor onuda tekrar etmiyorum unutuyorum gidiyor. :) Grammar in use kullanarak gramer konularını eksiksiz halletmek istiyorum. Bu kelime işini nasıl yapabilirim. Kelime-kelime ezber tavsiye edilen bir şey değil. Cümle içinde görmek lazım deniyor. Voscreen bunun için çok uygun. Sadece voscreen ile kelime-listening gelişir mi? Kleime - dinleme pratiği için falan youtubeden kanal tavsiyesi varsa alırım. :)
Yurt ücretlerini ne yaptınız
|
Özel yurt ücretleri
|
Tarife iptali
|
Backend, diplomasız iş
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.231 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama