turkcell faturasızdaki yeni hoş geldin fırsat paketleri
turkcell faturasızdaki hoş geldin paketleri kaldırılıp
yerine
bu hoş geldin fırsat paketleri gelmiş tabiki yeni paketlerin fiyatları zamlı sizlere yeni hoş geldin fırsat paketlerini anlatmak istiyorum
hoş geldin fırsat 2 gb
Hoş Geldin Fırsat 2 GB Paketi ile 2 GB internet, her yöne 500 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
33TL / ay
hoş geldin fırsat 5 gb
Hoş Geldin Fırsat 5 GB Paketi ile 5 GB internet, her yöne 500 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
39TL / AY
hoş geldin fırsat 5 gb
Hoş Geldin Fırsat 8 GB Paketi ile 8 GB internet, her yöne 750 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
45TL / AY
hoş geldin fırsat 10 gb
Hoş Geldin Fırsat 10 GB Paketi ile 10 GB internet, her yöne 750 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
49TL / Ay
hoş gel din fırsat 15 gb
Hoş Geldin Fırsat 15 GB Paketi ile 15 GB internet, her yöne 1000 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
60TL / Ay
hoş gel din fırsat 20 gb
Hoş Geldin Fırsat 20 GB Paketi ile 20 GB internet, her yöne 1000 dk, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB, TV+ ve Lifebox'ta geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle!
70TL / Ayy
bu arada bu paketleri turkcell bayilerindeki pos cihazlarından almaya çalışırsanız paketler 28 günlük olarak tanımlanacakmış ve aylık olarak yenilenmeyecek o kanaldan alınırsa
ama sms ile kayıt olursanız paketlerden birine aldığınız paket aylık olarak tanımlanacak ve hattınızda tl olduğu sürece her ay yenilenecek
bir ayda birden fazla o paketi almak isterseniz turkcell bayilerindeki pos cihazlarından almanız gerekecek o cihazdan en fazla bir ay içinde 4 defa alınabilecek ve 28 günlük olarak tanımlanacak aldığınız paket
daha fazla detay isteyenler için paketlerin olduğu sayfa linkini bırakıyorum
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart/yeni-musteri
numara taşıyınca vodafonda numara değiştirmek mümkünmüdür
merhaba arkadaşlar ben numaramı değiştirmek istiyorum bunun için fiyatı biraz daha uygun gibi olan operatöre türk telekoma turkcell den taşıdım
taşıdım ama türk telekomda değiştiremedim ikinci defa numara taşımayla geldiğim için 6 ay beklemem gerektiğini söyledi müşteri temsilcisi ee bu durum turkcell de de aynı şekil tekrarlana bilir sonuçta ikinci defa turkcell e taşırsam numarayı aynı sıkıntı olabilir gibi geliyor bana o yüzden tek yer vodafon kaldı
burada da 540 lı numara olmayınca değişim olmuyor diye okudum bir yerde bu doğrumu bilmiyorum
acaba numara taşıyıpta vodafona numarasını değiştiren oldumu burada olmuyorsa eğer turkcell de deneyeceğim şansımı
faturasız numara taşımada tek kimlik yeterli oluyormu?
merhaba arkadaşlar vodafona numaramı taşımayı düşünüyorum vodafon faturasıza numaramı taşıdığımda bu başvuruyu web sitesinden başvuru yapacağım tek kimlik yeterli olurmu geldiklerinde yoksa kimliğe ek başka belgede isterlermi
1 ocaktan sonra yeni faturasız hat paketleri çıkarmı
merhaba arkadaşlar
turkcell de hoşgeldin paketleri var faturasızda biliyorsunuz
1 ocaktan sonra yeni paketler gelirmi sizce
bu paketlerde aylık şekilde satılan tek paket turkcell de
geri kalan paketler hep 28 günlük
hoş hoşgeldin paketleri
31 aralıkta müşteri alımına kapanacak gözüküyor değişim olmazsa
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.944 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar