3000 TL bandında 2. El Telefon Tavsiyesi
Uzun süreli kullanımı hedefliyorum. Temel kriterlerim üniversite sürecim boyunca sıkıntı çıkarmayan, donma ve kasma yapmayan, günlük işlerimi gören ve depolama alanı yüksek bir akıllı telefon. Bütçe olarak 3000'in çok az üstüne çıkabilirim. Kamera çok mühim değil benim için.
Yüzde 15 indirimli Rainbow Six Siege
Steam'de bulunan bakiyemi Papara kartıma aktarmak istediğimden 35,60 TL fiyatı olan Rainbow Six Siege oyununu 5,60 TL indirim ile sizlere hediye ediyorum. İlgilenenler yazabilir.
Kafayı Yemek Üzereyim.
Selam arkadaşlar ben 10.sınıfa giden bir lise öğrencisiyim. Ben şimdiye kadar matematik ve sayısal derslerde aşırı iyiydim genelde sınıf birincisi çıkıyordum ama bu sene matematik öğretmenimiz hem kötü anlatıyor hem de ısınamıyorum ona. Çok itici biri soru sormak istiyorum söz hakkı vermiyor ve bazı sınıf arkadaşlarım da benimle aynı fikirde. Matematikten soğudum artık yani ve bu sene sınıf seçeceğiz. Benim İngilizce seviyem gerçekten iyi derecede hem konuşma hem dinleme hem yazma gibi konularda iyiyim. Çok büyük bir ilgim var dil sınıfına anlayacağınız. Bu sene matematik sınavı oldum ve çok kötü bir not aldım 50'nin altında yani. Sayısal gördükçe midem bulanıyor fizik, matematik gibi dersler hiç ilgimi çekmiyor ve çalışmak da istemiyorum. Sözelim ve dilim gerçekten iyidir. Ben şimdi ne yapacağım? Bazıları meslek yok diyor bazıları matematiksiz olmaz diyor üstüne sınavlar var ben artık gerçekten kafayı oynatacağım. Fikirlerinizi lütfen paylaşın.
GAMEGARAJ POLLUX 3APU
Selam dostlarım öncelikle şunu belirteyim bana lütfen herhangi bir sistem önerisi yapmayın çünkü alamayacağımı biliyorum sizlere ürünün linkini bırakıyorum : Pollux 3APU | Game Garaj
Bu bilgisayar ile GTA 5, Valorant, CSGO, Witcher 3(720p Lowest), Rainbow 6 (Lowest 720p) belirttiğim oyunları akıcı şekilde oynayabilme imkanım var mıdır acaba?
Tekrar söylüyorum önümüzdeki aylarda 16GB belleğe upgrade yapmayı planlıyorum zaten
Teşekkürler şimdiden <3
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.312 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Çoklu FPS Oyunları