Öğrenci için en ideal ve kampanyası bol olan banka yada kredi kartı ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi öğrenciyim ve e ticaret (trendyol,hepsiburada), netflix spotify blutv gibi yerlerde indirim vs sonrasında kafelerde starbucks gibi yerlerde avantajlı yada hediye kahveleri olan bir kart, banka arıyorum tavsiyeniz nedir ?
Arkadaşlar tercihlerimi yaptım ve çok büyük ihtimal istediğim yer gelicek hayırlısıyla .
Şu anda örgün bir lisans programına kayıtlıyım yeni kazanmış olduğum üniversiteye kayıt yaptırmak için eskisinden kayıt sildirmem gerek , ne zaman sildirmeliyim sizce yerleştirme sonuçlarını belemeli miyim ?
Merhaba
Şu anda örgün lisans öğrencisiyim geçmiş eylül ayında sınavsız ikinci üniversite kapsamında muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans bölümüne kayıt olmuştum ancak bölümün bana uygun olmadığımı fark ettim ve başka bir bölüm okumak istediğime karar verdim.
Bu yüzden gelecek eylül ayında kayıt yenileme tarihinde bende yeniden sınavsız ikinci üniversite kapsamında AÖF bir lisans bölümüne kayıt olabilir miyim , eskiden bu hakkımı kulanmış olduğum için yeni bir bölüme kayıt yaptıramama gibi durum olur mu ? Ayrıca eski bölümden de kaydımı sildirmem gereklidir değil mi ? Aydınlatabilirseniz çok sevinirim .
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.658 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar