Sonik Gamers dolandırıcılığı
İnsatagram'dan ve sonikgamers.com sitesinden Steam hesapları ve oyun kodları sattığını iddia eden Sonik Gamers, dolandırıcı çetesinden başka bir şey değildir. Önce 150 TL'lik Hogwarts Legacy hesabı aldım, stok kalmadı iadesi 1-40 gün arasında yapılacak dediler, sonra G2A ile işbirliğinde yaptıklarını iddia ettikleri 500 tl'ye oyun kodu ürünlerinden alayım, ondan indirim yapın dedim tamam dediler. 350 tl gönderdim, fatura kesmemiz için kod fiyatı olarak 500 göndermeniz gerekiyor dediler, aklı olan birisi burada para göndermeyi keserdi, maalesef boşluğa düştüm 500 tl'yi de gönderdim. Kendimden çok utanıyorum. Sonuç olarak ürünü göndermediler, WhatsApp'dan oyunların Steam fiyatı olan 2200 TL'yi nakit istediklerini, aksi takdirde ürünü gönderemeyeceklerini söylediler. İade istediğimde daha önce iade vereceklerini söylemelerine rağmen bu sefer dijital ürünlerin iade edilmediğini, 2200 TL göndermezsem önceki ödemelerimin çöp olacağını söylediler. Böyle hakları olmadığını, dolandırıcılık olduğunu söylediğimde saygısızca konuşmaya başladılar. Sakın güvenmeyin. İnstagram üzerinden alışveriş yapmayın, siteleri olduğu için güvenilir sanmıştım kanmayın. Whatsapp'dan benimle iletişime geçen numaranın kullanıcı adı Ucuz Oyun Dünyası idi. Sonik Gamers paravanı çökünce o isme geçebilirler. Avukat ile görüşeceğim başka bu konuda acil yapmam gereken bir şey var mıdır?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 573 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Nintendo