Öncelikle herkese merhabalar. Bende Casper TW9 dizüstü bilgisayar var ve bu güne kadar çok iyi dayanıyor, maşallah nazar değmesin derken hep bugün hallettim galiba. Ssd bile olmadan bilgisayar açıldıktan sonra (3 5dk) hiçbir donma kasma olmadan her şeyi yapabiliyorum. Windows 10 home yüklü ve her güncellemesini özenle yapıp çiçek gibi bakıyorum. Adeta benim için bir canavardı. Tek sorunu bile yoktu. Bu güne kadar sahip olduğum ilk ve tek bilgisayarımı kurtarmak istiyorum.
Her neyse, bugün her zamanki gibi bluetooth kulaklığımı bağlamak için kulaklığı aç kapa, bilgisayarın bluetooth aç kapa, cihazı unut tekrar bağla yaparak bir şekilde bağlamak istedim. Bu sefer çok üstüne gitmiş olacağım ki bluetooth birden yok oldu bilgisayarda. Aygıt yöneticisini açtığımda "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" yazıyordu.
Önce yeniden başlattım düzelmedi, sürücüyü silip yükledim düzelmedi. Sonra bir videoda bios ayarlarını sıfıra düzelir diyen bir adamı gördüm ama içime doğdu bir sorun çıkacağı. Bundan önce biraz daha kurcaladım napılır diye, registry recycler diye bir program kullandım yine işe yaramayınca bu güzel bilgisayarımı sadece bir bluetooth arzası için içine etme riskine girmeli miyim diye düşündüm. Sonra dedim ki bios optimal ayar gibi bir yazı, nolabilir ki? Neden bozulsun ki? Bugüne kadar abim (2 yıldır bana ait, 3 5 yıl abim, 3 5 yıl boşta, 3 5 yıl da diğer abimin çok az kullanması) biosta ne yapmışsa onla duruyordu.
Herneyse işte çok uzadı. Sıfırladıktan sonra (ki sıfırlarken hiçbir sorun olmadı, bilgisayar hiçbir zaman aniden kapanmadı) "cihaz bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor" yazısı çıktı. Sonra bir başlangıç onarma yaptım belki işe yarar diye ama işe yaramadı. Her açışımda artık bu hatayla karşılaşıyorum. Bu tertemiz, tek virüs içermeyen bilgisayarım bugün beni üzdü. Bana kolay bir şekilde hallolur gibi geliyor çünkü sadece bios sıfırlandı yani. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
ZOR BİR DURUMA DÜŞTÜM
Öncelikle herkese merhaba forumdaşlarım. Konuyu uzatmadan anlatıyorum:
Benim beko 2012 cx çamaşır makinem var ve sıkma yapmıyor. Bundan 4 ay önce de aynı sorun olmuştu resetledim halloldu ama şimdi resetleyince de sıkmıyor. Suyu çekiyor, kazan dönüyor, tam devirlenecekken duruyor ve aynı şekilde devam ediyor. Çamaşırlar bundan dolayı kirli ve kokuyor. Köy gibi bir yerdeyim, servis falan yok maalesef. En yakın yerleşim yeri 35km uzaklıkta. Arabam da yok. Çamaşır makinesi tamircisi var bir adet lakin şerefli herif makineyi getirmemi istiyor. 3. Katta ve asansör yok. Birazcık empati kurulursa cidden iğrenç bir vaziyette olduğumu fark edeceksiniz. Yalnız yaşıyorum, herhangi bir yakınım yok maalesef. Ne yapabilirim sizce? İnternetten tamir videosu falan aradım lakin bulamadım. Ben karttan dolayı olduğunu düşünüyorum. Maalesef yeni bir makine alacak param yok. 2. Elde de taşıyacak nakliye yok. 😞
KOVBOY FİLM SORUNSALI
Herkese merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır diyerek soruma dönüyorum.
Bir west filmi vardı, kovboyların arasında ılık bir edebiyatçı vardı ve "hayır savaşmayın sevişin, sözler çok önemli" gibisinden bir şeyler diyordu. Filmin sonuna doğru da "sözlerin fiillerin yanında hiçbir anlamı yok" gibi bir şey diyerek erkek olmaya karar verip kitap yırtıyordu kitapsız. Aklımda kalan diğer şeyler ise; bir kaç kovboy arkadaşı falan vardı, bir de kitapsızlaştıktan sonra balgam gibi tükürmeyi de öğrenmişti.
Evet sevgili tostlar, bilen bir kitaplı/kitapsız varsa aranızda çok rica ediyorum yardımcı olsun. Teşekkürler.
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk
Öncelikler herkese merhaba. Hayır, dizi ile ilgili herhangi bir gelişme yok maalesef. Benim sorum şu ki bu dizinin 39. ve 40. bölümü yok (41 final zaten). Bu dizinin eksik başka bölümleri de vardı ama finalden önceki bölümler olduğu için izlemek istiyorum. Elbet bu dizinin fanatikleri vardır ve elbet birilerinin boxseti vardır diye düşünüyorum. Bu 2 bölümü bulabilmemiz mümkün mü acaba? Kendisinde olan biri varsa benimle paylaşabilir mi lütfen? Lütfen birileri yardımcı olsun. Teşekkürler.
78.000₺ YE SON MODEL LANCER EVO ALDIM
BU SİSTEME NE İYİ GİDER?
|
ACİL YARDIM LAZIM PDF'LERLE İLGİLİ
Öncelikle herkese merhaba. Başlığı umarım doğru yere açmışımdır. Şimdi bende 188 sayfalık PDF dosyası var ve içindeki bütün yazılar resim şeklinde. Bu resimleri yazıya çevirebilmemin bir yolu var mıdır acaba? Buna çok ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz beni çok çok çok çok memnun kalırım. Birileri yardım etsin lütfen.
TP LİNK PORT AÇMA KONUSUNDA YARDIM
|
CS 1.6 PORT AÇMA KONUSUNDA YARDIM
Öncelikle herkese merhaba. Saygıdeğer forumdaşlarım, bende eskiden air tires modem vardı ve ondan port açmayı becermiştim ve cs server kurup arkadaşlarla eğleniyorduk. şimdi ise bu videodaki modemim var ama bir türlü beceremedim port açmayı. videodakini yaptım ama olmadı. bu konuda bana yardım edebilir misiniz lütfen? gerekirse discord falan açabilirim. ayrıca güvenlik duvarlarını falan kapattım. modemi port açtıktan sonra da kapatıp açtım ama olmadı. şimdiden ilgilenecek forumdaşlarıma teşekkür ederim.
ayrıca herkesin ramazan bayramını kutlarım.
OYUNUN ADINI BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Öncelikle herkese merhaba. Ben küçükken abim bir oyun oynuyordu, bana oynatmıyordu ve yerini falan da bilmiyordum. Sadece abim oynarken izliyordum. Oyun yanlış hatırlamıyorsam tps idi. Yani %98 tps %2 fps. Oyun haritalı bir oyundu. Yine yanlış hatırlamıyorsam gta vice city gibi canlı bir renk paleti yoktu. Gta 4 gibi koyu bir teması vardı. Şimdi gelelim oyun hakkında ne hatırlıyorum? Tek hatırladığım şey haritada beyaz ve sarı bir sürü nokta vardı. Bu noktalar yan görev gibi bir şeydi. Oralara gidip bir şeyi kırıyor, yıkıyor veya patlatıyorduk. Bu noktaların oralarda da düşmanlar oluyordu.
Haritası tamamen yanlış da olabilir ama şöyle bir şeydi herhalde: https://static.wikia.nocookie.net/justcause/images/9/9d/Just_Cause_%281%29_map.png/revision/latest/top-crop/width/300/height/300?cb=20100909173420 oyun just cause 1 değil.
Maalesef tüm hatırladığım bu kadar. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Hep oynamak istediğim bir oyundu.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.426 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware