Marshall major 4 mü yoksa Sennheiser HD 450BT mi
Merhabalar kulaklık almayı planlıyorum ve başlıktaki iki kulaklık arasında kalmış bulunmaktayım. Ağırlıklı olarak rock/metal dinlemekteyim. Aslında kulaklıkları deneyerek almayı planlıyordum fakat Marshall'ı hiçbiryerde bulamadım. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.
Deadcells analog sorunu
öncelikle selamlar yaşadığım rahatsız edici bir sorunun çözümünü bulmak için yazıyorum gamepad ile dead cells oynuyorum fakat sağ analog yukarı takılmış durumda ayarlardan sağ analoğu kalibre ettim fakat düzelmedi yardımcı olabilir misiniz
mi stick chromecast video açılmıyor
merhabalar 4 aydır mi stick kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yoktu fakat bugün dizi izlemek için açtım ve açılmadı yükleniyor olarak gözüküyor fakat sonrasında tekrar ana menüye atıyor yardımcı olablkir misiniz
ismini unuttuğum flash oyun
merhabalar aylardır bir oyun arıyorum ben oyunu webden oynuyordum zombi ve ya alien temalı bir oyundu tam hatırkayamıyorum 2d shotter bir oyundu shoptan silah alabiliyorduk ve mağara gibi karanlık bir yerde geçiyordu oyun hakkında bütün hatırladıklarım bu yardımcı olablilir misiniz
The Witcher okuma-izleme-oynama sırası
witcher serisine başlamak istiyorum fakat nerden başlayacağımı bilemedim. internetten biraz araştırdım ama nerdeyse heryer farklı birşey diyordu yardımcı olabilir misiniz (halihazırda ilk 2 kitabı okudum sonrasında yanlış yapmak istemedim)
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 885 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun