Ch321 mi Yoksa Pulsar mı?
Cooler master Ch321 mi almalıyım?
Yoksa Rampage Pulsar mı almalıyım?
HDD Yük Altındayken Kapanıyor
Seagate 1TB hdd taklı olan bilgisayarım hdd yük altındayken (oyun indirirken yükleme yaparken vs.) kapanıyordu (bilgisayarım bölümünden kayboluyordu ve geri açılmıyordu).
araştırdım ve biosun güncel olması gerekiyomuş ki benim zaten güncel. güç ayarlarında hdd kapanma süresini 0 yaptım gene fayda etmedi. yüksek performans modu da açık.
sorunun hdd den olduğunu düşünerek bi tane daha Seagate 1TB hdd aldım ve sorun onda da oldu. Ne yapmam gerek.
Oyun İndirip Oynayamıyorum.
240 gb ssd ile idare etmek zor.
Hiçbir şey Bilmeyenler için tavsiye istiyorum
Uzaktan Eğitim Başladığı zamanlarda derslere hiç girmiyordum ve girmek zorunlu olunca girmeye başladım.
fakat hiç bir konuyu bilmiyorum ve sınavların başlamasına 2 hafta var.
Ne yapmam lazım?
Konu anlatımı Güzel Olan Bir Kanal Biliyormusunuz?
Bilgisayarımda Hdd de olan oyunlar bi süre oynadığım zaman yanıt vermeyerek kapanıyor veya uzun süreli donma gerçekleşiyor. Aynı oyunları silip tekrar kurdum sorun düzelmedi fakat tekrar silip ssd yekurduğumda oyunlarda en ufak bir sınıtı göremedim. hdd yük altındayken cd rom un çalışma sesi gibi sesler çıkarıyor. ve bilgisayarımı bazen açmaya çalıştığımda veya kapatmaya çalıştığımda süresi, olması gerekenden aşırı derecede fazla uzun sürüyor. mesela pc 15 sn de açılıyorsa 2 dk de açılıyor, kapatırken de öyle.
ama bu son bahsettiğim konu bazen oluyor.
ve son olarak hdd de yüklü programlar neredeyse her pc açıldığında masaüstünde fotoğrafı gözükmeden beyaz bir simge ile gözüküyor fakat F5 (yenileme) tuşuna bir kaç kere basınca simgelerin bazıları geri geliyor
sorun sdd hızlı olup hdd yavaş olduğu için mi diye düşünüp yeni hdd aldım ve fortnite oyununu içine kurdum bozuk hdd de sıkıntı olurken yeni taktığımda olmamaya başladı.
not:
windows ssd ye kurulu:
Ramlarimin overclock yaparkenki mhz değerleri nasıl olmalı
Bilgisayarımda 2×8gb olmak üzere 16 gb ram var
her biri 1600 mhz ve ben o.c yaparken ikisinin toplamı yani 3200 mhz üzerinden mi yoksa teker teker 1600 üzerinden mi yapmam lazım?
Bilgisayarımı Yeni Toplattım ve Ekran Kartım 2. El (8gb).
Oyunlarda kart belleği olan 8 gb nin 1'ini kulanacak şekilde grafik ayarları yapıyorum fakat ekran kartı yazılımında %100 Kullanım gösteriyor, Ve bir süre oynadığım zaman kart kendini korumaya alıp direk oyunu kapatıyor. İlk Başta İdare Ederim Dedim Fakat Rekabetçi Girdiğimde Kapanmasına sinir Oluyorum.
not: Oyun Oynarken İşlemci ve Ekran Kartının Sıcaklıkları Çok Normal
not: Gta V , CS:GO , Valorant Gibi Oyunlarda Yapıp, Minecraft gibi düşük sistem isteyen oyunlarda yapmıyor
Pc Özellikleri:
İletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
İşlemci: İntel(R) Core(TM) İ-7-3770 CPU 3.40GHz (8 ÇEkirdekli)
Ram: 16 Gb
Ekran Kartı: Saphire - Radeon RX 580 Series (8 GB - 256 Bit)
PSU: 600W
Monitör: 144Hz Cbox
DirectX Sürümü: 12
Sorunumu Bilgisayarı toplattığım adam İle de Konuştum Fakat Pek Önemsemedi. Lütfen Yardım Edin
Kusura Bakmayın Başlık Biraz uzun Oldu
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.231 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware