İcloud Telefona Bildirim
Arkadaşlar bi arkadaşımın icloud'una gireceğim şifresi falan var ama telefonuna mesaj gidiyor mu ben girdiğimde?
Video Editleme
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim ama sorum şu telefonda inshot a girerek 2 hamleyle güzel videolar oluşturabiliyoruz fakat bilgisayarda uzun zahmetli bir iş oluyor inshot gibi uygulamalar var mı bildiğiniz
?
Ekran gidip geliyor
İçeri gidip geldim bilgisayar ekranım siyahtı 1 saniyeliğine sinyal yok gelip geri gidiyordu kapatıp açtım düzelmedi bios menüsünü gayet düzgün gösteriyor windows şifre ekranı geldiğinde gitmeye başlıyor. Farklı bir monitöre taktım kasamı ve sorunsuz açıldı. Biraz bekledikten sonra bozuk olan monitörden tekrar açtım şuan kullanabiliyorum fakat 5dakikada bir saniyelik siyah ekran oluyor. Ne yapmam gerekiyor monitörü mü değiştirmeliyim?
Bilgisayarıma dongle alıcısını taktım ve kulaklığımla bağlandım fakat mikrofonu test ettiğimde ses kalitemin çok düştüğünü fark ettim sesin anlaşılmıyor. Yapabileceğim bir ayar veya ayarlama programı var mıdır?
civilzation 6
Bildiğiniz üzere civilzation 6 bi süre önce epic gameste ücretsiz olmuştu , fakat ben bunu kaçırdım şimdi 54 lira olmuş epic gameste sizce 54 lira biriktirip feda mı ediyim yoksa tekrar ücretsiz olma şansı var mıdır ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.558 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler