Lego Hobbit Türkçe Yama - [Devam Ediyor]
Daha önce çevirdiğim Lego Lord of the Rings'in üzerine başka bir Orta Dünya Lego oyununu daha çevirmeye karar vererek Lego Hobbit projesine başlamaya karar verdim. Lego Lord of the Rings'in iki katı kadar bir satıra sahip olduğu için projede öncekine göre biraz daha uzun sürebilir.
Önceki oyunda da kullandığım, gerek filmlerden gerekse kitaplardan yararlanıp hazırlamış olduğum terimceyi kullanarak bu çalışmayı da evrene sadık bir şekilde tamamlamaya çalışacağım.
Aşağıda yama sürecine ait ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Şu anda sürecin başında bulunmaktayım. Yalnızca oyunun ilk yarım saatlik kısmı çevrilmiş ve Türkçe karakter sorunu halledilmiş durumda. Yama sürecince belirli önemli noktalara ulaştığımda bilgilendirmelerde bulunacağım.
Ekran Görüntüleri
İlerleme
Ana Hikâye: %25
Arayüz: %80
İpuçları: %65
Genel Yüzde: %34
Lego Lord of the Rings Türkçe Yama - [ÇIKTI]
2012 yılında çıkmış olmasına rağmen herhangi bir çevirisi bulunmayan Lego Lord of the Rings'de oyuna ait yerelleştirme çalışmasında Türkçe karakter sorunları halledilmiş ve çeviri işlemi tamamlanmıştır. Aşağıda çalışmaya ait ekran görüntülerini ve indirme linklerini bulabilirsiniz.
Orijinal ve korsan sürümlerine ait iki ayrı link bulunmakta. Bunun sebebi ise korsan sürümde oyunun arşiv dosyalarının açık halde sunulması. Haliyle boyutu çok daha küçük. Orijinal sürüme sahip arkadaşlar ne yazık ki daha uzun bir süre indirme yapmak zorunda. Rar içerisinde bulunan dosyaları çıkartıp oyunun ana dizinine atmanız kurulum için yeterli olacaktır. Kurulum sırasında yaşanan problemleri ve eksikleri/hataları bildirmek için bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz, orayı daha aktif kullanıyorum (Noxious#6840).
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
İNDİRME LİNKLERİ
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 48.615 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun