Şemsiye önerisi
Fiyatı 250 TL 'yi geçmeyen, mümkünse 150 TL civarı bir şemsiye arıyorum. Erkek veya UniSex, siyah renkli veya siyaha yakın bir renk olmasını istiyorum. Baston sap olmasın, otomatik olsun. Önerileriniz nelerdir?
Android için AirPods 2. Nesil alınır mı?
Android Samsung cihazım için kullanacağım. Sizce 2000 TL ücrete Airpods 2. Nesil alınır mı? Teşekkürler..
Oppo W32 Enco Air nasıldır?
Oppo W32 Enco Air almayı düşünüyorum.
Kullananlar varsa nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi?
Ne kadar inceleme videosu olsa da uzun süreli kullanımda nasıl olduğunu öğrenmem gerekiyor. Sonuçta az para değil.
Ürün linki için tıklayınız.
RAW Olmuş SD Kartım Düzeltilir Mi?
MicroSD kartım durduk yere biçimlendir dedi. Bilgisayarda bir program ile verileri kurtardım ancak biçimlendiremiyorum. Telefonda olmuyor, bilgisayarda Windows Biçimlendirmeyi Bitiremedi diyor. Disk yönetiminde hafıza görünüyor. Ayrılmamış bölüm yok ve mavi çizgili. Üst tarafta ise sd kart görünmüyor.
Not: Bilgisayara bir sd kart okuyucu yani hafıza kartını usb girişine takmaya yarayan aparat ile bağladım.
Yaptıklarım;
•Windows'un normal dosya gezgininden biçimlendirmede olmadı Windows Biçimlendirmeyi Bitiremedi hatası verdi.
•CMD ile chkdsk e: /f komutu ile taramayı denedim RAW falan birşeyler yazdı olmadı
•Disk Yönetiminden biçimlendirmeyi denedim olmadı
Tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz sevinirim.
Cihazım Sürekli Yeniden Başlıyor
LG G4 H815 Donanımsal Sorunlarım Var Yardım!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.543 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar