Ksbü tıp 2022 girisliler(Kütahya tıp)
Kayıt için bilgiler:
Tıp için yurtlar:
https://aday.ksbu.edu.tr/index/slide/4266/yurt-imkanlari
https://yurtburada.net/yurt/kutahya/kutahya-merkez
Dönem 1 wp grubuna girmek için: (telefon numarinizi ve tercih sonuç ekran görüntüsünu dm yoluyla atmanız ile alım oluyor)
https://instagram.com/kutahyasbutob?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Aklınıza takılan her türlü sorular için Ksbü destek WhatsApp numarası:
+90 539 658 00 43
Hocamız tıp böyle şöyle iyi, maaşı bu şu kadar artti diyordu.Bizde diyorduk parası önemli değil.Parasi için 6 yıl tıp çekmek isteyen olmaz diyorduk dedigimizde oldu
23k ile 19klik tıp geldi(Kütahya)
Gören görmüştür 23k ile ne yazayim diye sorup dururdum.Ve Yozgat tıp bana anca gelir hatta kıl payı kaçırirım diye beklerken Kütahya tıp çıktı.Tip baya düşmüş sanırım
Bir internet saglayacisindan 12 aylık internet aldığımdan dolayı artık diğer internet sagliyacalarini araştırmayı bırakmıştım.En son soknettin sadece 16 megabitlik tarifesi vardı.Bugün şok markette 16 megabit üstü tarifeler olduğunu gördüm belki benim gibi görmeyenler vardır diye bilgilendireyim dedim.
Sizce bu sıralamaya gitmeye deger mi yani mezun olduktan sonra iş bulabilir miyim? Eğer gitmeye degerse okulu hocaları ve sehiri nasıldır
20-25kya hiçbir şey olmamasi
Yav ağalar anlamıyorum bu işi 20-25kya yok hiçbir şey.Tip desen doğu iller var, diş desen unide ekipmanlardan kaynaklı okuması pahalı mezun olduktan sonra atama olmadığından askeri maaşa çalışma olayları var ve mühendislik desek bu bantta işsiz kalma olayı var.Anlamiyorum her sene sadece 18k kişi mi gidiyor sadece üniye
23k geldi acil öneri
Sınav sıralamam 2020den kötü geldi 2020ye benzese afsu Necmettin Erbakan falan gidebilirdim şimdi Kafkas tıp anca geliyor hatta gelmeyebilir bile ama elden bir şey gelmez artık şimdi en önemli mesele bundan sonra ne yapacağım.Siralamam 23.500 (say)geldi bunun ile doğu tıp mi yazayım yoksa diş mühendislik falan mı ya da en kötü ihtimal mezuna mi bırakayım.Hiih ne dersiniz
TT Fiber altyapıda 5 Aylık Turknet deneyimim
Şuan Turknette 5 aydan beri varım .Yaşadığım genel sorunları ve Turknetin bana göre iyi yanlarini yazmaya çalışacağım.
***Altyapim fiberdir ve testlerimi kablolu gerçekleştiriyorum.
Genel sorunlar:
1) Müşteri hizmetleri: Altyapim fiber olduğu için genel sorunlar dışında arıza kaydına çok işim düşmüyor. Şimdiye kadar 3 defa destek kaydı açtım.Bunlar Saturasyon ve günlük hız düşmesi içindi ve her seferinde ... Tarih ... saatde ... sorunu yaşanıyor diye yazmama rağmen diğer gün "Şuan hattınıza baktığımda almanız gereken hızları aldığınızı görüyorum" denerek cevap verilmesi.
2) Saturasyon: Sokağa çıkma yasağı olan saat ve sokağa çıkma yasağı olan günlerde ayda 1 kez hız düşmesi ve ping yükselmesi yaşanmasi.(Genellikle 21-00 arası ve bölgesel oluyor.)
3)Gece internet kopması:00-04 saatleri arasında haftada en az 1 gün bakım veya başka nedenden internet gitmesi yaşanması
Artıları
1)Hızlı ve ucuz internet
2)Sorunlar benim kullandığım saatlerde olmaması
3)Modem kirası olmaması
4) Saturasyon dışında hattımın 97-96 altına inmemesi(Wifi çabuk etkilenebildiğinden kablolu testinizi ciddiye alin)
5)Fiber olduğu için turknet müşteri hizmetlerine işim düşecek bir şey gerçekleşmemesi
Abone numaram 1836466 . Afyonkarahisarda saat 19.35 ile birlikte sorun başlıyor.01.30 da bitiyor.Suan devam eden bir desteğim var.Turknet forumdaki yazım
Sabah saatlerinde hizim
Sorun öncesi hızım
Sorun başlaması
Gecen en kotuler
Sokak a çıkma yasağı günü hız testim:
Bir kaç saat sonra
30.11.20 tarihli hız testinde sorun yoktu.Umarim düzelmiştir.
02.12.20:Sorunum çözüldü.Sorun yine devam edebilir diye 3 gün boyunca test ettim.Dun sokağa çıkma yasağına rağmen olması gereken hizdaydi
30 Kasım hız testi
1 Aralık hız testi
2 Aralık hız testi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.279 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet