|
WINDOWS 10 KEY'İ TEKRAR WINDOWS 10'A DÖNÜNCE ÇALIŞIR MI?
|
BlueStack Oyun Verilerini Windows'a Nereye Kuruyor?
|
SİZCE BİLGİSAYARIMIN İŞLEMCİSİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR Mİ?
Laptop: ASUS AMD A8-7410 2.2GHZ-4GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK
İşlemci: A8-7410 with Radeon™ R5 Graphics
CPU sorunları yaşıyorum ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Termal macun değişimi büyük fark yaratır mı (4 yıllık cihaz)? Ekran kartım da çok kötü, onu da değiştirebilir miyim değişiyorsa? Windows 11 için uyumluluk testinde CPU sarı kutu içinde soru işareti beliriyor, onun dışında hepsi yeşil.
Instagram Epostamı Unuttum (Doğrulama İstiyor)
|
📱 iPhone 4 JB'li Cihaz Hiçbir Şekilde Tepki Vermiyor!
iPhone 4 bir cihaz vardı bi tanıdığın fakat hiçbirşey falan inmiyordu bildirim çubuğuda açılmıyordu bende jb attım cihaza işte App Admin kurdum hackyouriphone reposundan, iyi güzel işte oyunlar falan indirdim çocuklar için fakat app storeye tekrar girdiğimde zaten inik olan uygulamalar inik değil görünüyordu bende tekrar indir tuşunu bastım sonra inmesini beklerim falan dedim kapatma tuşuna bastım koydum kenara işte 1dk fln sonra baktım tıklıyorum açılmıyor cihaz kafayı yicem emanet cihaz napıcam ben?! Şarja takıyorum tepki yok oraya tıklıyorum basılı tutuyorum home tuşunu power tuşuna pc ye bağlıyorum itunes açıyorum yok!! Lütfen Yardım Edin. (Ek bilgi: Telefonun şarj yuvası, şarj aleti çok sıkıntılı ve batarya ömrü %67) Ve tel kasası çok kolay açılıyor batarya zedelenmiş olabilir mi?)
|
|
OLEACC.dll Hatası Windows 10
Nasıl Kurtulabilirim? Her şey güncelemeden sonra oldu yoksa trojen mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 30.014 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar