Asus rog zephyrus ga503rm
|
|
Işlemci değiştirdim bilgisayar açılmıyor.
Merhabalar, elimde gigabyte ga-m16p-s3 anakart var ve üstüne amd athlon 64x2 işlemci vardı, işlemciyi yükselttim ve amd phenom x3 taktım fakat görüntü vermedi, hatta buzzer bile ötmedi. Anakart işlemciyi destekliyor fakat işlemciyi çalıştıramadım. İşlemci sağlam ona eminim. Sizce sorun nedir ?
Evde klavyemi nereye saklamalıyım
Arkadaşlar tuhaf bi soruda bulunacağım lütfen fazla sorgulamayın, %60 klavyemi evde kimsenin bakmayacağı/bulamayacağı bir yere saklamak istiyorum bikaç günlüğüne fakat aklıma hiçbir yer gelmiyor annem babam her yere bakarmış gibi geliyor sizin öneriniz neler
Mekanik Klavye için konnektör (connector) diye bi aparat takılıyo yurt dışında ama bu ne işe yarıyor bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar, elimde am2+ soket bir amd athlon 64 x2 işlemcisi var fakat elimde rx550 2gb ekran kartı olduğu için darboğaz yapıyor. Bu ekran kartını satıp işlemcime daha uygun bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bunun için ne alabilirim ne uygun olur? Basit oyunları açsın csgo lol gibi ama gta5 vesaire şart değil.
İnternetsiz Uydu alıcısı arıyorum
Merhabalar, belirtmek istemediğim bir sebepten dolayı usb olan, hd olan fakat İNTERNET BAĞLANTISI OLMAYAN BİR UYDU ALICISI arıyorum, hiçbir yerde bulamadım konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
İnternetsiz Uydu alıcısı arıyorum
Merhabalar, belirtmek istemediğim bir sebepten dolayı usb olan, hd olan fakat İNTERNET BAĞLANTISI OLMAYAN BİR UYDU ALICISI arıyorum, hiçbir yerde bulamadım monu hakkında bilgisi olan varsa bana yardım etsin lütfen.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.044 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware