B450M S2H Ryzen 7 5800x3d Uyumlu mu ?
Merhaba herkese iyi forumlar elimde şu anda b450m s2h anakart ve ryzen 5 3600 işlemci rtx 3060 12 gb ekran kartı 16 gb ram var özetle sistemim bu şekilde işlemcimin bir çok konuda beni artık memnun etmemeye başladı o yüzden Ryzen 7 5800x3d ye yükseltmek istiyorum soketinin uyumlu olduğunu biliyorum fakat ben oyun odaklı kullanmayı planlıyorum ve bir çok okuduğum yerde voltajda sorun yaşarsın işlemci b450m s2h ile tam performansını veremez çok ısınır gibi şeyler okudum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz tavsiyeleriniz neler ?
Merhaba, envanterimde DTS nin gift hali mevcut bunu steam mağza fiyatından daha indirimli şekilde satmak istiyorum oyunun şu anki fiyatı 8 dolar ben 190 TL ye oyunu verebilirim. Aynı şekilde takasda olabilir zaten yerine yeni bir oyun almak için satmak istiyorum.
Instagram hesabım çalındı
Merhaba arkadaşlar annemin instagram hesabı çalındı çok basit bir yöntemle çaldırmış ama artık yapacak bir şey yok şu anda çalan kişi şahsi fotoğraflar paylaşıp falancıya güvenip paramı yatırdım 10 a katladı sizde yatırın gibi hikayeler atıyor yaklaşık 1 hafta oldu ve 3 kişiyi dolandırmış bile normal şartlarda umursamazdım ama annem olduğu için evde hep üzgün görüyorum bende çaresiz kaldım. İnstagrama mail yolladım selfie yolu ile geri alma işlemi maalesef olmuyor kimliğini doğrulayamadık diye geri dönüş yapıyorlar. Tecrübeli yol gösterebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İyi forumlar.
Yeni ekran kartından sonra HDD görmüyor!
Lütfen yardımcı olun 1 saat öncesine kadar sistemim gayet stabil çalışıyordu yeni ekran kartı satın aldım ve montajını yaptım sorunsuz kurulumlarını yaptıktan sonra D diskinin olmadığını gördüm HDD kablolarını kontrol ettim diğer sata girişlerine taktım fakat yine de sonuç alamadım. Windows SSD de kurulu sistemim sorunsuz çalışıyor sadece HDD görmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran Kartı: 3060 12GB ( Eskisi 1050 Ti)
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: B450M S2H
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 779 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware