Yatay geçiş belgeleri sorunu
Arkadaşlar üniversitem yatay geçiş belgelerini göndermiyor vakıf kıbrıs üniversitesi. Geçen sene göndermişlerdi ancak güncel olmasını istediğim için tekrardan isteyince bi tarih aralığı bahanesini söyleyip göndermiyoruz dediler. Myp ile geçiş yapacağım hazırlıktayım ege ve dokuz eylüle başvurdum illa şart mı transkript belgesi? Dokuz eylül muafiyet için transkript zorunlu demiş. Ben hazırlıktayım zaten ders içeriği falan da yok. Geçen seneki transkript belgesi de olmaz sanırım zaten not falan hiçbir şey yok adım soyadım var sadece.
GTA 5'li Epic Games hesabı arıyorum
Arkadaşlar zamanında GTA 5 ücretsiz olmuştu benim bilgisayarım olmadığı için alamamıştım. Yakın zamanda bilgisayar almak nasip oldu zar zor bütçe tamamlayıp aldım hayrına 1 tane GTA 5 hesabı verebilecek biri var mı ?
Monster abra 15.5 fps sorunu
Arkadaşlar daha hemen hemen 2 gün önce aldığım monster abra 15.5 fps sorunu var dota 2 ve cs go gibi oyunlar da 90-100 fps ama gariptir 60 a kadar düşüyor orta yüksek ayar fark etmiyor lol de mesela 50-60 arası oyundan oyuna da fark ediyor. Windows güncelleştirme yaptım ve etkinleştirdim ve nvidia denetim masası yüksek performans falan seçtim ama olmadı sanki pc de genel sync ayarı var gibi şu oyun dvr ayarını da kapattım bu arada sizce sorun ne ? yardımcı olur musunuz ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 759 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar