Çözülemeyen internet sıkıntısı (Turknet & TT Ekipleri)
Öncelikle merhaba.
Hat değerlerim ortalama olarak düzgün olmasına rağmen durup dururken internetim önce yavaşlıyor sonrasında modem arayüzünde internet bağlı gözükmesine rağmen hiçbir siteye giriş yapamıyorum.
Bu kesinti anında modem arayüzünden hat değerlerini kontrol ettiğimde internetin kesilmesini gerektirecek bir problem gözükmüyor ve internete bağlı olduğum gözüküyor ancak CRC hataları 1000 2000 3000 çok hızlı şekilde artarak milyonları aşıyor. Sonrasında modem bağlantıyı toparlayamadığı için kesiliyor ve tekrar bağlanıyor sorun çözülüyor. Bu olay yarım saat veya 2 saat veya 1 gün sonra tekrarlıyor.
Bugün bu sorunu 4 kere yaşadım. Turknet tarafından hızım 50mpbs sabitlendi düzgün olan hat değerlerim biraz daha düzelsin diye yine aynısını yaşadım şimdi.
TT ekipleri yönlendirildi eski kayıtlarımda tabi bu olay sürekli bir kesinti olmadığı için tt ekipleri problem yok modeminiz bozuk dedi gittim yeni modem satın aldım. Önceden Tplink 9970 vardı asus ac51 var şuanda ama sorun yine aynı şekilde devam ediyor.
Bugün evden çalışacaktım işe gitmedik ancak çalışmak mümkün olmadı bu saate kadar internetle uğraşıyorum. Bu postu atarken kesilmemesine sevinir oldum.
Kesinti anını elimden geldiğince videoya aldım. Bakarsanız yaşadığım problem ile ilgili bilmediğim bir sorunu görebilirsiniz belki.
Şuan aktif olan destek numarası : 51238995
ABONE NO : 0002398178
Turknet geçmeyi düşünüyorum ancak problem yaşıyorum.
Merhaba, aktif olarak ttnet 50mpbs internet kullanıyorum yakında taahhütüm bitecek ve turknete geçmeyi düşünüyorum. Sitenizden altyapı sorgusu yaptığımda evimde alt yapı olmadığı yazıyor garip bir şekilde. X firmaların sitelerine baktım onlarda da aynı şekilde ama söylediğim gibi TTNET Vdsl 50mpbs paket kullanıyorum aktif olarak. Nasıl olabiliyor bu? Eğer düzelmez ise ttnetten devam etmek zorunda mı kalacağım?
Altyapı sorunlu diye taşındım hala internetim yok
Öncelikle merhaba. 05.10.2020 tarihinde nakil işlemlerimin başlatılması için kayıt açtım. Kayıdıma cevap olarak ortalama 7 gün süreceği ve işlemlere başlatıldığı belirtildi. Bekledim bekledim yanıt yok 12.10.2020 tarihinde turknet tarafından arandım ve telefon değişikliği için onay verdim. 1 gün sonra yani 13.10.2020 tarihinde destek kaydıma cevap olarak 7 gün daha beklemem gerektiğini bu sürede internet kullanamayacağım belirtildi. Yani ben ayın 5inde nakil işlemi başlatıyorum ayın 13ünde yani 8 gün sonra 7 gün daha beklemem gerektiği söyleniyor. Birde komik olan şey nakilden önce eski evimde 20 gün arızadan dolayı internet kullanamadım ve ne turknet nede tt sorunu çözemedi 20 gün boyunca ve internet lazım olduğu için ev değiştirmişim yine kullanamıyorum. Bu hafta çözümlenmez ise internetimi kapattıracağım ve başka oparatörlerden birine abone olacağım. @TurkNetDestek
Turknet 350 saattir internetim yok.
Öncelikle merhaba, 14 gün önce bilgisayarda oyun oynarken birden bire internet kesildi. Öncesinde çok süper bir altyapım olmadığı için bunun normal bir kesinti olduğunu düşündüm ve destek kaydı açtım. 14 gündür çözülemeyen bir problem var. Normalde adsl kullanıyorum ancak teknik bilgilerde modem buluşmuyor - vdsl yazıyor vs. vs. Destek kayıtlarında sürekli copy paste cevaplar ve telekom sistem mesajları dönüp duruyor. Sürekli tt kaynaklı arıza yok mesajları alıyorum. YAPA olmama rağmen türknet hiçbir şekilde ilgilendiğini belli edecek bir bilgi bile vermiyor sürekli süreç uzağı için üzgünüm diyip duruyorlar. İnterneti kapattıracağım büyük ihtimal ama buradan da yazıp son bir şans vermek istedim. Benim YAPA olmamın avantajı ne adsl kullanıcısı olarak bilmek istiyorum. 14 gün ne demek bu sıkıntılı günlerde evden ders görüp evden çalıştığımız zamanlarda. Adam akıllı cevap bile vermiyorsunuz
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.397 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet