![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
League Of Legends: Wild Rift indirme sorunu
Oyunu ilk defa kapalı beta sürümünde yüklemiştim. Fakat google playden değil, tarayıcıdan. Apk biçiminde. Fakat oyun açık betaya çıkana kadar oynayamadım. Oyunu 1hafta önce kaldırdım, geri yüklediğimde "The game you downloaded is damaged, please download again." adlı bir hata aldım. Muhtemelen obb dosyasında bir sıkıntı var. En güncel obb dosyasını nereden bulabilirim? Ya da sorunun sebebi obb değilse sorunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayar Toplama
Merhaba ben 16 yaşında 11.sınıf öğrencisiyim ve uzaktan eğitim olsun başka işlerim olsun vs. 3000 tl civarı (maks300-400 tl esneyebilir bütçe) bilgisayar toplamayı düşünüyorum muhtemelen 2 sene kullanacağım sonrasında eve kalır evdekilerin işleri olursa kullanır. üniye geçince laptop daha rahat olduğu için laptop alırım veya abiminki bana kalır muhtemelen.
Bilgisayardan da aman aman anlamıyorum şöyle az buçuk bir sistem düşündüm daha f/p veya ucuz sistem önerileriniz varsa lütfen söyleyin.
Anakart: b450 veya a320
İşlemci: ryzen 5 1600
Ekran kartı: rx460
Depolama: 240gb civarı ssd
2*4 ram
Monitör de 60 hz 2.el bi tane almayı düşünüyorum.
Ayrıca hangi siteden toplarsam veya hangi mağazadan toplarsam ucuza gelir yardımcı olabilir misiniz?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 665 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Oyun ve Uygulamalar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)