Selamlar abiler ablalar ben lise 2. sınıfta mesleki teknik lisede elektrik elektronik bölümünde okuyorum fakat etrafımdaki akrabalarım yüzünden biraz gaza gelerek bu bölümü yazdım ben elektronik küçük küçük devreler yapıyordum hobi olarak hoşuma gidiyordu ondan bu bölümü yazdım. Fakat pişmanlıktan ölmek üzereyim ben kesinlikle meslek olarak bunu yapmak istemediğimi anladım zaten 2 yıldırda yazılımcı olmayı düşünüyordum küçük küçük yaptığım şeyler var okulun tanıtım vakitlerinde oov burdan şöyle öğrenci çıkar böyle üniversiteye gider falan diye baya övdüler sonuç ne okul açıldı ve 3 tane üniversiteye giden olduğunu öğrendim benim amacım üniversitede yazılım mühendisliğini bitirip kendimi bu ülkeden kurtarmaktı ve 9. sınıfın bitiminde bulunduğum şehirde gayet güzel eğitim veren bi anadolu lisesi var ve puanımda gayet yetiyor meslek lisesinin dezavantajıysa fazladan meslek dersleri yüzünden diğer derslerden kısması ayrıca 2 yıldır okulda fizik hocası yok biri var ama derslere gelmiyordu geçen senede şimdide aynı toplasan 2 yılda 5-6 fizik dersine anca girmişimdir babam bunun farkında ama okulu değiştirmeme izin vermiyor çünkü orada çalışmazsın derslerine burda en azından mesleğin olur diyor ya ben e.e. mühendisi olsam bile yapmak istemiyorum arkadaş vallaha bıktım yıldım artık hobi olarak bile yapmak istemiyorum 2 yıldır ne denediysen nasıl anlattıysan adam ikna olmuyor kütük gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor ben bu adamı nasıl ikna ederim abiler lütfen yardım edin.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 589 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar