All in One pc önerisi
Arkadaşlar orta düzey 3000 küsür fiyatlı all in one pc arıyorum öneri verirseniz çok mutlu olurum ( oyun için değil )
ayrıca taksitli almak istiyırorum
Kazıklanır mıyım ?
Arkadaşlar all in one bir pc alacağım 2. el modeli lenovo c470 özellikleri :İntel core i3 4010 işlemci
nvidia 840 a 1 gb ekran kartı
8 gb ram
21.5 inç ekran
( isteyene link atarım )
2.000 tl
Bilgisayarımdan ses geliyor
Arkadaşlar benim biraz eski bir laptopum var bir ara harddisk bozulduğu için ssd taktırdık asıl konumuz ise bilgisayarı açıyorum bazen 1 saatte bazen 5 dk da bazen 5 saatte başta yavaş sonra bayağı gürültülü bir ses geliyor ( ses zarrr gibi bir ses ) mesela among us oynarken zarlamıyor ama chromeu açınca daha hızlı zarlıyor anlamadım lütfen yardım edin
Bilgisayarımdan ses geliyor
Arkadaşlar benim biraz eski bir laptopum var bir ara harddisk bozulduğu için ssd taktırdık asıl konumuz ise bilgisayarı açıyorum bazen 1 saatte bazen 5 dk da bazen 5 saatte başta yavaş sonra bayağı gürültülü bir ses geliyor ( ses zarrr gibi bir ses ) mesela among us oynarken zarlamıyor ama chromeu açınca daha hızlı zarlıyor anlamadım lütfen yardım edin
0.85 upload ile yayın açılırmı ?
pcmin özellikleri https://forum.donanimhaber.com/ne-yapmaliyim--146064824#146064824 bu konu da var ama internetim 16 down 0.85 up alıyor vodafone ve kablosuz bağlanıyorum yayın açabilir miyim ?
Ne yapmalıyım
Arkadaşlar ben oyun oynamak photoshop yapmak ve yayın açmak için pc istiyorum ( yayın tamamen gerekli değil ) 4000 lira max bütçem var bir de evde aşağıya fotosunu koyduğum özelliklerde bir laptop var laptopu kullanıp para mı biriktireyim yoksa 4000 e pc mi alayım (
( ekran kartı 2 gb nvidia geforce gt940)
( ssd yok )
Hangi pc daha iyi
İşlemci : R3 1300 x vs İ3 9100F Ekran Kartı : MSİ GTX 1050 OC EDİTİON 4 GB vs GİGABYTE GTX 1060 3 GB Anakart : ASUS B350M vs MSI H310 PRO-VDH PLUS Ram : Kingston Hyperx 3200 MHz 16gb vs XPG D10 8 GB DDR4 3200 MHZ Ssd : 256gb James Donkey vs LONGLİNE 240 GB HDD : 1 TB WD digital blue vs YOK Kasa : POWER BOOST ( Detay yok ) vs GAMETECH REDLİNE MESH 4X120MM RAİNBOW FANLI KASA Psu : Corsair 550 w gold vs GAMETECH 550W 80+ ( Sol taraftakiler 2 numaranın , sağ taraftakiler 1 numaranın ) ( 2.eller )
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.675 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware