Space Tuşuna basınca laptop kapanıyor
Unity ve Visual Studio Aşırı Yavaş Açılıyor
Unityhub dan unity proje oluşturduğumda ya da önceki projelerimden birini açmaya çalıştığımda projenin açılması 6 dakika ,Visual Studio da 8 - 9 dakikada açılıyor. Fakat sistem özellikleri birbirine çok yakın olan diğer laptopumda Unity ile Visual Studio'nun açılması en fazla 3 dakikada sürüyor.
Lütfen yardım edin ;(
Sistem özellikleri:
İntel core i3 1.8 ghz
6 gb ram (4.65 kullanılabilir)
Ekran kartı hd4000
Elraen 200.000 TL'lik çekiliş
Arkadaşlar çekilişe denk geldim. Toplam 200.000 TL değerinde ürün varmış, katılmak isteyenler olur diye düşündüm.
https://gleam.io/tbKm3/elraenn-ile-hediyeler?gsr=tbKm3-YeOnYCDNhU
İlgili konu bulamadım özür dilerim.
Fortnite İnternet'den Kaynaklanan Donma Sorunu
Bilgisayarım da fortnite orta ayarlarda 200 fps e kadar görüyor. İnternetim 30 mbps ve hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Fakat forntite oynarken arada donma giriyor ve bu fps düşmesinden değil internetten dolayı kırmızı wifi simgesi gelior donma bittikten sonra, 2 -3 saniye sürüyor. Lütfen yardımcı olun.
Yanlış yere açtığımı biliyorum ama fortnite ile ilgili bir alt forum bulamadım.
Monitör Habire Açılıp Kapanıyor
uzun süredir Laptop'umu LG monitör ile kullanıyorum. Monitörüm her dakka kapanıp açılıyor. Bu sorunu İlk defa yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Not: Sadece oyunlarda Oluyor bu olay, Chorme da gezerken vb. bir sorun olmuyor
Satılık Gmail Hesapları Çok Ucuz
8 Tane Gmail Hesabı
sadece 5 TL
Ödeme : Papara, İninal
Youtube Aile hesabı için ortaklar aranıyor
Youtube aile hesabı alacağım 4 kişi gerekiyor 26 tl herkes 5 tl vericek ben geri kalanını vericem böyle çok daha ucuza geliyor isteyen yazsın
ödeme yolu Papara
Unity'den yapılmış oyunlar açılmıyor hata veriyor
Oyuna Tıklıyorum Küçük Bir Pencere Geliyor Orda Üst Kısımda Oyunun Resmi e kırmızı bir ünlem işareti var alt Kısımda Loading Ekranı Var Fakat Yükleme Tamamlanmadan pencere kapanıyor sonra Oyun Açılmıyor.
among us ve streamers life simulator oyunlarını açamadım bir türlü umarım yardımcı olabilecek biri vardır
Unity'den yapılmış oyunlar açılmıyor hata veriyor
Unity den yapılmış oyunlar laptop umda açılmıyor sorun nedir? nedendir? lütfen yardımcı olun.
(birsürü forum sitesineden soruna baktım ama hiçbir cevap bulamadım)
Youtube : Nasparus Abone olursanız sevinirim |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.049 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun