Dostum Dostum türküsü sevenler :)
Arkadaşlar sizler için dostum dostum seslendirdim yorum dusuncelerınızı bekliyorum.. saygılar...
DOSTUM DOSTUM
Bin cefalar etsen almam üstüme
Gayet şirin geldi dillerin dostum
Varıp yad ellere meyil verirsen
Kış ola bağlana yolların dostum
Dostum dostum dostum gelsene canım
İlahi onmaya yardan ayıran
Bahçede bülbüller ötüyor uyan
Kula gölge ise Allah'a ayan
Senden ayrılalı gülmedim dostum
Pir Sultan Abdal'ım gülüm dermişler
Bu şirin canıma nasıl kıymışlar
İster isen dünya malı vermişler
Sensiz dünya malı neylerim dostum
Pir Sultan ABDAL
NTTGame - Yeni Güncelleme Notlarını GM Khenarth test aşamasında sürpriz yaparak paylaşıyor | Heyecanlandıran gelişme | Knight Online - Güncelleme Notları 15.10.2020 - Müzayede Sistemi – Akara’nın Sunağı
Akara'nın Sunağı herkesin katılabildiği ve sayısız eşya kazanabileceğiniz bir müzayede sistemidir.
Merhaba Tatlım (1972) Tamer Yiğit
Merhaba Tatlım (1972) Tamer Yiğit - Müşerref Tezcan - Aynur Aydan
Oyuncular: Mürüvvet Sim, Timuçin Caymaz, Gülen Kıpçak, Hayri Esen, Jeyan Mahfi Tözüm, Nazan Çöl, Deniz Akdeniz, Niyazi Vanlı, Niyazi Gökdere, Kadir Kök
Konusu : Film, kendisine oyun oynanan bir adamın hırsızlığa sürüklenişini konu alır. Tornavida Kazım, İstanbul’un hovarda ve bitirim gençlerinden biridir. Bir doğum günü partisine katılan Kazım’ın başına olmadık işler gelir. Partiye katılan kadınlardan biriyle birlikte olan Kazım, kaza sonucu kadının kocasını öldürür. Bu cinayet üzerine Fikret adında biri kendisine bir teklif sunar. Eğer Zeynep’in evini soyarsa cinayet örtbas edilecektir. Kazım büyük bir ikilemin içine düşer. Ancak Kazım, kendisine oyun oynandığını anlamaz.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 853 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap