Merhaba arkadaşlar neredeyse 1 aydır piyasa araştırması yapıyorum. bu iki laptop arasında bir tercih yapıcam daha iyisini bulamadım Acer 1350 € MSI 1500€ sizce hangisini tercih etmeliyim ? Teşekkürler.
gördüğünüz gibi resimler Almanca, Almanya da yaşıyorum.🙂
Acer AN517-55-73KB Gaming-Notebook (43,9 cm/17,3 Zoll, Intel Core i7 12700H, GeForce RTX 4060, 1000 GB SSD)
arkadaslar selam yukarida ki leptop suan kampanyada 1350 € fiyati var dar bogaz testine baktim %100 uyumlu gözükükor. Emin olmamakla beraber ekran karti 90wat sanirim pel bir bilgim yok yardimci olabilecek varmi.
simdiden cok tesekkürler :)
8/6 T Hdd satin almak isteyen varmi ?
Arkadaslar merhaba elimde yüklü miktarda hdd var satilik almak isteyenler lütfen yazsinlar. Istediginiz özel bir marka var ise onuda tedarik edebilirim. 0 kullanilmamis avrupadan getiricem yanimda
2020 mercedes a180 far sorunu
Arkadaşlar merhaba,
2020 model mercedes a180 sedan aracım var Almanya da yaşıyorum. Geçtiğimiz hafta burda bir don gerçekleşti 1 hafta boyunca hava -10 civarlarında kaldı. Şuan arabayı sürerken araba kendi kendine uzun farkları açıyor. Bunu otobanda 150 ile giderkende yapıyor ara sokak da 30 la giderken de . Kendim manuel olarak kisa fara geciyorum bazen tekrar kendi uzun aciyor bazen acmiyor bazende bu döngü 2-3 kere tekrar laniyor. Bu neyden kaynakli olabilir ?
cevaplariniz icin simdiden tesekkürler :)
A180 sedan mı hb mi ?
Arkadaşlar merhaba,
Ben Almanya da yaşıyorum.Mercedes A serisi amg (motor hariç) araçlara bakıyorum önümüzdeki hafta araç değiştirmem gerekiyor ama çok kararsız kaldım hb versiyonunu mu tercih etmeliyim sedan mı ? Evliyim bir çoçuğum yok fakat önümüzde ki yıllarda nasip olursa bir çoçuğum olsun istiyorum.
gerek yol tutuşu gerek konfor gerek 2.el satma aşamasında sizce hangisini tercih etmeliyim.(en çok A200 hb satılıyor sanırım 2.elde)
değerli yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkürler, iyi pazarlar...
kuracagım start up için yazılımcı arıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
bir start up a başlamanın eşiğindeyim gerekli araştırmaları tamamlamak üzereyim.
1-2 hafta icerisinde patent başvurusunu yapacağım sonrasında ise gerekli olan web sitesi
banka eft entegrasyonu ve sitenin içerisine küçük bir al sat platformu oluşturmak istiyorum.
konu ile ilgilenen yazılım ile profesyonel anlamda ilgilenen arkadaşlar arıyorum.
projeye katılan arkadaşlar projeyi hayata geçirebilmemiz ve işlevsellik kazandırabildiğimiz anda güzel bir gelir elde edeceklerinin garantisini veriyorum.
Not: Birlikte çalışma kararı aldığımız arakdaşlarla ile bir sözleşme imzalanacaktır.
iletişim için DM.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.625 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)