İyi günler, freelancer olarak yazılım işleri yapmaktayım. Yine her zamanki gibi biriyle iş yapmaya başladım. Hatta birden fazla da proje üzerinde çalıştım aynı kişi ile. Çalıştığım kişi bir web geliştirme ofisine sahip ve siteyi asıl yaptıran insanlarla sözleşme imzalamış. Ben projeyi bitirdikten sonra(Hatta bana geç ilettiği için projeyi yetiştirebilmek için bazı geceler uyumadan bitirdim) Bana da ödemeyi yaptı ve ben proje bittiği için bir iş dolayısıyla 2 hafta boyunca olamayacağımı dile getirdim. Ancak benim yokluğumda siteyi yaptıranlar aşağıdaki iletişim bilgileri eksik onları da yazın gibi isteklerde bulunmuşlar. Ben de olmayınca belliki aralarında sorun çıkmış. Şimdi bana işi veren kişi dava açacağını falan söylüyor. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım. Ayrıca beni bağlayan bir sözleşme falan da yok. Sadece eft ile ödeme aldım. Oyüzden sorun çıkmayacağına emin gibiyim, ancak savcılıkla uğraşmak bile benim için tedirgin edici açıkcası. Bu şahısta seninle yüz yüze görüşeceğiz vs diye tehdit ediyor. Bu durumda savcılıkla uğraşmamı gerektiricek bir şikayet açabilir mi gerçekten?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 232 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İş Kanunu, Sosyal Sigortalar ve Bireysel Emeklilik