Huawei p40 lite ses sorunu
Huawei p40 lite telefonumda ses telefonun içinde çalıyor fakat bu ses hoparlör soketine kadar gitmiyor. Sorun ne olabilir yada ne yapabilirim bilen birisi var mı acaba ses yok demiyorum geliyor ama bildiğin telefonun içinde çalıyor duyuyorum ve dokununca hissediliyor ama o ses çıkan sokete kadar gitmiyor. Baktım üfledim de öyle kirden değil yani bi anda gitti telefonu alalı 2 ay oldu oranın kirlendiğini düşünmüyorum. Ne yapabilirim varsa öneriniz yazın lütfen.
Faturasız hatta fatura gelir mi?
Hattım Vodafone ve faturasız yani bir İnternet paketim konuşma paketim falan yok
Fakat şimdi ben bu İnterneti açıp mobil veriyi kullanabiliyorum bazen oluyordu bu fakat aklıma şey geldi
Acaba ben bunu beleş kullanıyorum ama faturaya yansır mi bu şuan da mobil veriden yazıyorum zaten
Bilen söyleyebilir mi arkadaşlar faturasız hat da aşım yaşanır mı para yansır mı hatta.
Huawei tarayıcı sorunum.
Huawei telefonu kullanıyorum ve tarayıcımın ust kısmında 2-3 satırlık boşluk kalıyor sadece tarayicimda oluyor bu ve sinir bozucu film falan izlerken yan cevirsemde aynı gözüküyor filmi ekrana ortalamiyor o 2-3 satırlık boşluk yüzünden filmde alta kayıyor bunu ben nasıl düzeltebilirim. Yardım ederseniz sevinirim fotoğraf da koyacağım lütfen yardım edin çok sinir bozucu.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 711 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar