Ankastre Hat Bağlantısı [Çözüm Arıyorum]
Arkadaşlar malum tt ekibinin gelip bağlantı yapması epey zaman alıyor, ekip gelmeden ankastre içinde bağlantı yapma şansımız var mı?
Örneğin bir boğum kablo var varsayalım 20 adet ve binada sadece 1 daire bağlantı kurmuş ve etiketi de bulunuyor. Geri kalan kabloları beyazlar ve diğer renkler birleştirip bana bırakılan kabloya bağlayıp modeme bağlarsam hat alma ihtimalim var mı yoksa bu kablolar hali hazırda santralde boşta duruyor ve ekibin gelip önce santralden mi bağlaması gerekiyor ?
Ankastrede hat etiketleme sorunu !!
12 Ekim tarihinde aboneliğimi başlattım birkaç gün kimlik fotoğrafı vs. derken geçti ardından randevu aldım ertesi gün geleceklerini bildirdiler ve bir arkadaş geldi kurulum için ancak ankastrede hat etiketlenmemiş dedi, bizden önce türktelekomun gelip port açıp bir etiket bırakması gerekiyormuş. Gelen arkadaş arıza kaydı bıraktı ve ertesi gün türknet ten bir geri dönüş aldım ancak hiç tatmin edici değil çünkü sorun çözülmediği gibi ilgilenecek bir kişi bulamıyorum.
Sorun kimden kaynaklı bilmiyorum, santralden ankastreye bir kablo bağlayıp etiketleseler iç kurulumu zaten kendim de yapabilirim ancak etiketlenmiş bir kablo bulunmuyor. 3 katlı binada oturuyorum orta kat farklı bir firma kullanıyor ve etiketini almış hatta bağlayan firma etiketlenen kabloya değil doğrudan gelen kabloya bağlamışlar, tek sorun şu kabloyu bir an önce bağlamaları.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 391 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet