Opel Vectra 2004 Bluetooth bağlama
|
Xiaomi Bildirim Paneli Sorunu
Bildirim paneli kafayı yedi. Pil tasarrufu açıldığında bildirim paneli bulanıklığı gidiyor.
Yukarıdaki pil tasarrufu açıldığında
Alttaki kapalı iken
Oyunun ismini hatırlamıyorum yardım!!!
Bir tane motor oyunu vardı herkese vurduğumuz pixel bir oyun ismi aklımda gelmedi yardımcı olur musunuz?
Telefon Açılmıyor
Elimde LG G2 bir telefon var. 2 sene önce telefonu babam kullanıyordu ve telefonun Wi-Fi özelliği çalışmamaya başladı. Bir süre sonra Sım kartı da görmedi. Telefoncuya götürüp sim kart yuvasını değiştirttim. Ama wifi olayı canımı sıkmıştı ben de niye yazılımsal bir sorun olmasın diyerek orjinal ama farklı bir cihaz rom u attım.(G2 D802 attım galiba) ekranın dokunmatiği bozuldu ama wifi olayı düzeldi. Ben de ekran düzelsin diye başka bir ROM attım. Bu sefer telefon hard brick oldu. Sonra srk tool ile bişeyler yaptım ve düzelmeyince bıraktım. Şimdi düzeltmek istiyorum ama PC telefonu görmüyor. Telefon şuan kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sonra LG yazıyor tekrar kapanıyor. Anlayan varsa cevaplarsa çok iyi olur.(Telefonun modelini anlayamadım. Kapağında LS980 yazıyor ama ilk halindeki yazılım d802 idi.)
Asus FX503VD Laptop Darboğaz
Beyler VALORANT ta gpu tweak 3 ile takip ettim. ekran kartı %25 - 30 larda ama işlemçi %95 ile %40 arası gidip geliyor nasıl çözerim? Bilgisi olan varsa yazara mı?
Not:Laptop a ek olarak sadece HDD takıldı ama valo ssd de.
Ekran kartı aşırı ısınıyor
Benim PC nin modeli Asus FX503VD Ekran kartı gtx 1050 4gb ama Sadecee adobe açıkken 74 derecelere gelio.
Hocam Elimde Asus FX503VD Laptop var ve arkada ders çalışırkan ETH kazmak istiyorum fakat bütün madencilik uygulamalrında fan yok ve yeterli güç yok hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Sistem özellikleri:
Intel i7-7700hQ işlemçi
Nvida GTX 1050 4GB
256GB SSD
1TB HDD
Windows 11 7. nesil işlemçi desteği
Bu Windows11 e ne zaman 7.nesil işlemçi desteği gelecek. i7-7700hq işlemçi desteklemez mi yaaaa
Beyler 6k Param var. Laptop alacağım üniversite için. Bana gerekenler sadece Autocad, Valorant, LoL ve CS:GO oynayacağım.
İnternetten hiç alışveriş yapmadım ve araştırdığım zaman çok mağduriyet olduğunu görüyorum. Tavsiyeleriniz neler sizin? Ben şunları buldum. Fikirlerinizi söylerseniz güzel olur.
HP 15-DW3014NT Core i3 1115G4 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Acer Aspire 5 Amd Ryzen 5 4500U Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Tablet Açılmıyor!
Asus FonePad 7 (ME175CG, K00Z)Tabletim intel işlemçiliydi. Normal sistem güncellemesi yaparak Android 5.0 yapmıştım. Fakat çok kasıyordu ve ben de downgrade yapmaya karar verdim ve fazla araştırmadan nasıl root attıysam aynı yoldan firmware yüklemeye çalıştım. İşim çıkınca firmware yüklerken yeniden başlattım. Açılırken intel yazıyordu sonra siyah ekran sonra titreşim sonra tekrar intel yazısı.
Denediklerim:
Sıfırlama, Fastboot ile yazılım atma, Herşeyi söküp tekrar takma
Şunu farkettimki yukarıda serial number ın altında SECURITY: 1 yazıyor.
TWRP açıp mountlara baktığımda bir kaç tanesinin yanında çarpı var ve fix permissions dediğimde acces denied yazıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.536 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar