Youtube yeni başladım. Ekipman olarak tercihimi c922 ve hyperx solocast den yana yaptım. Ayarlarımı düzgün bir şekilde yaptım fakat çektiğim videoyu normal bir şekilde izlerken ses gayet güzel geliyor. Kulaklık ile dinlerken ses cızırtılı ve patlamalarla geliyor bunun sebebi nedir.
Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum. Sizce ülkeminizin geleceği nasıl. Toparlanıp ayağa kalkabilir miyiz ? Rahat bir yaşam olur mu yoksa böyle devam mı eder. Sebeplerini sunarak cevaplarsanız sevinirim
Evet uzun süredir yaklaşık olarak 2 haftadır bilgisayarım unity tabanlı oyunları hiç bir şekilde açmıyordu. Başlata basıyordum oyun açılacakmış gibi olup kendi kendine kapanıyordu. Bu sorunu çözmekle çok uğraştım. Hem türkçe hem ingilizce forumlarda araştırdım. Fakat hiç birinde net bir çözüm sunulmamış. Sorular ve sorunlar hep yarım kalmış. Sabahtan beri pc ye binbir farklı program uygulama yöntem denedim ama hiç biri olmadı. Oysa insan gibi googleye unity update yazıyordum ama hub mub bişiler çıkıyordu. Hepsini denedim hiç bir şey olmadı. Tam pes etmeye yakınken yine değişik şeyler indirirken unity update asistanı diye bir şeye denk geldim. Dedim bunuda denim ve son olsun. Oldu başardım uzun bir beklemenin ardından artık oyunlarım açılıyor (fall guys, among us, farm together vb.) Umarım bu sorunu yaşayan tüm insanların işine yarar.
Unity hariç diğerlerini rasgele tikledim çünkü baya sıkıldım.
Arkadaşlar ucuz bir oyun kolu olan Snopy-401 satın aldım yaklaşık 50 tl civarında. İçinden bir driver cd si çıktı fakat bende cd okuyucu yok. İnternet üzerinden bi kaç driver indirdim fakat doğru düzgün bir şey bulamadım. Oyun kolu ayarlarından vibration teste tıkladığım anda kendini kapatıyor ve titreşimini deneyemiyorum oyunlarda da aktif olmuyor. bunun bir yöntemi var mı ya da bende mi bir hata var anlamadım.
Bu Oyunun türkçe yaması var mı ? Yapmayı düşünen yada araştırdım bulamadım. Biliyorum pek gerekmiyor ama zevkten kısıyor biraz. Oyun eski yama yapma nasıldır bilmiyorum ama pek zor olacağını düşünmüyorum. Farklı farklı oyun isimleri var dediğim oyun 16 kasım 2010 da pc ye çıkmış olan steamdan alınabilen bir oyun.
https://store.steampowered.com/app/47870/Need_For_Speed_Hot_Pursuit/?l=danish
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.405 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun