Merhaba Razer klavyem bozuldu mecburen bununla oynuyorum. Klavyem Rampage claymore, klavye iyi güzel fakat şöyle bir sıkıntı var; örnek olarak CS:GO oynayacağım W basıp gidiyorum ondan sonra herhangi bir tuşa bastım diyelim eğildim sonra bıraktım eğilmeyi yürümeye devam ederken W basılı tutmama rağmen tekrar tekrar durup gidiyor. Kısaca özetlemek gerekirse oyunda dümdüz yürürken başka bir tuşa basıp bırakınca, W basılı tutmama rağmen sanki kendi kendine bas bırak yapıyor gibi. Onun dışında W A S D tuşları ve yön tuşları da değişmişti bunu da keytweak kullanarak hallettim. FN+W ile bunun çözüleceğini araştırdım fakat hiçbir şekilde düzelmedi FN. Ayrıca asıl sorunumun da FN+Q ile düzeleceği yazıyor fakat o da düzelmedi.
sorunumun video hali şu şekil ;
ROBLOX HATASI
Merhaba arkadaşlar , roblox'da herhangi bir oyunun bağlantsını açınca
bu şekilde kalıyor ve oyuna girme seçeneği ve oyunun fotoğrafı açılmıyor ayrıca
discover gibi bölümlerde de bir şey gözükmüyor fakat gizli sekmeden açmayı denediğimde sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Steam Atölyesindeki Ögeyi Site Üzerinden İndirme
NOT:Öncelikle oyununun korsan olduğunu değil steam üzerinden inmediği için kullanacağınız üzerine anlatıyorum ,sorumluluk size aittir ve yasaldır.
Merhaba , sizlere yeni öğrendiğim bir steam atölyesindeki içeriği internet sitesi üzerinden indirmeyi anlatıcağım.
- http://steamworkshop.download/ bu site üzerinden steam atölyesindeki bir içeriği indirebilirsiniz*.
Tek yapmanız gereken madde atölye içeriğini örnek olarak https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=000000000 şeklinde yapıştırıp indirme seçeniğinden
indiriyorsunuz.
CSGO SHİFT VE CTRL SORUNU YARDIM
selamun aleyküm beyler. cs'de dün klavye ayarlarını resetlemiştim sonra da shift tuşuna basılı tutarken ctrl tuşuna basınca ı ( yürürken eğilme tuşuna basınca ) çalışmadığını farkettim çözümü ne olabilir?
CsGo shift ve ctrl sorunu
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.805 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun