merhaba c2 seviyesinde ingilizce biliyorum , çince öğrenmek istiyorum sizce türkçe -> çince üzerinden mi öğreneyim yoksa ingilizce -> çince üzerinden mi?
sanki ingilizce üzerinden çince öğrenirsem çok daha kolay olacağı kanısındayım sizin fikriniz/tecrübeniz nedir??
merhaba, eğer koronaya yakalanırsam bir iştah kaybı olacağı için protein ihtiyacını karşılamak için günlük 1.5 ölçek sütle whey proteini kullanımında sorun olur mu. internette biraz araştırma yaptım hasta olduğumuzda gerekli aminoasitleri whey proteininden alınca bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş
ayrıca bir makaleye göre , anne sütündeki whey proteini coronayı inhibe etme özelliğine sahipmiş
"In conclusion, we uncovered that whey protein from human breastmilk inhibits SARS-CoV-2 virus infection in cultured cells. It is worth to identify the key factors for further antiviral drug development"
makale:https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.17.254979v1.full
babam geçen hafta cuma-cumartesi günü kuluçka olarak virüsü almış 2-3 gün önce hafif belirti gösteriyordu , dün annemle birlikte test yaptırdılar . akşam filyasyon ekibi geldi babamın pozitif olduğunu söylediler fakat annem negatif aynı yatakta yatıyorlardı. Dünden beri bende bir halsizlik var sabah 8.30 da kahvaltı yapmıştım uyuyana kadar da yemek yiyemedim ,stresten dolayı odamdan dışarı çıkamadım. Şimdi kahvaltı yaptım halsizliğim gitti kırgınlık felan da yok virüs belirtileri ne zaman ortaya çıkar? tat felan alabiliyorum. sizce virüsten korunabilir miyim en az 10 gün boyunca, tuvalet-lavabo ayrı kendi odamdaki lavaboyu kullanıyorum en sıkıntılı kısım yemek yemek oluyor mutfağa fazla girmek istemiyorum annemde de virüs olabileceği için, en çok korktuğum şey koronanın kalıcı beyin ve kalp hasarına yol açması, sanki son 2 gündür beynime ağrı giriyor ara sıra stresten mi acaba? 6 ayda 2 kere dışarı çıkmıştım şans işte
günde 2 balık yağı hapı 1 multivitamin bir de çinko takviyesi almayı planlıyorum yeter mi bunlar?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 371 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: COVID-19 (Koronavirüs)