Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 99 (Bu ay: 2)
356156 gün 20 s. 21 dk. kaldı
Malum telefonlar artık neredeyse bir uzuvumuz gibi ancak ana görevi olan telekomünikasyonu yerine getirmemesi gayet garip fakat bazı - böyle dememim sebebi tüm modellerde durum aynımı bilmiyorum - anroid 9 ve sonraki sürüm samsunglarda bu sorun var örnek j6 ve bazı note serisi cihazlar
Çoğu kullanıcı bu sorundan bahsetmiş çözüm yolları konusunua gelirsek benim bu durum hakkında bilgim yok
Birde ayrı bir konu var oda otomatik engelleme eğer bir kişi sizi günde 5 den fazla arar ise gördüğüm kadarıyla telefon arayan numarayı engelliyor ben bu durumu şiddetle kınıyorum çünkü acil bir durumda insanlar birbirine ulaşamıyor bu çok kötü bir durum
Eğer bu sorunların çözümünü bilen varsa yazsın
İyi forumlar
Amoled temasını burada destekleyebilirsiniz
Tablet acil tavsiye
Sizce maks 700 tlye hangi tableti almalıyım idareten kullanılacak uzaktan eğitim için.
MatePad t8 alacamda ben kendim için ucuz bişey almayı düşünüyorum.
Gelin bakalım konuşalım alacağım bundan.
Playstore sorununa son
Vmos ile playstore kullanabiliriz ama bir uygulama olduğunu ifade edeyim bi tür Android emulator sanırım root falan atabikiyoruz bide gaps larıda yükleyerek kullanabiliriz
NOT ZOOM EBA GMEET ÇALIŞMIYOR
LÜTFEN VMOS SİTESİNDEN YÜKLEYİNİZ
BANKA UYGULAMALARI KONUSUNDADA BİR BİLGİM YOK
BANKA UYGULAMALARINI KULLANMAYIN BENCE
1 haftadır bekliyorum şehirden uzakta alt yapısı olmayan bir yere alt yapı çekecekler modem kuracaklar hala bekliyorum halbuki demişlerdi ki 2 gün sonra kurarlar tek attıkları nesaj özür dileriz
bir firmadan aldigim tereyagini alan yurt ici kargo adresini tam verdigim halede don mus dolastirmis 80km oteye birakmis yetmiyormus gibi simdide telefonlarimi acmiyor ve simdide iade ettigkmi soyleyip geri yollamis kisaca yurtici kargo kullanma kullandirma
sanal sigara yakma konusu
unutmayin sigara sagliga zararlidir icmeyin icirmeyin (ama emojisini atin )
sms onayi alip sonrada numarami kaldirip yarim uye olucamm
tam surum imzasi
[center][link=https://forum.donanimhaber.com/gereksiz-mesajlari-sevenler-kulubu--146530774#146530809/tm.htm]
[color=red][b]Gereksiz Mesajları Sevenler Kulübü[/b][/color][/link][/center]
İlgi Alanları: Hesabımı sil
Hesabımı sil |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 377
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.145 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar