eheh bleach başlamıştım 5 eylül günü severek ve beğenerek bitirdim yeni sezonu iple çekiyorum . Bleach izlediğim sıralar bir anlık hevesle Narutoya başladım ilk 220 bölümlük seri çok güzeldi izleme diyenler olsada fillerleri bile izlemiştim . Evet sonra geçtim shippuudene..
Şuan anlatacaklarım Narutoya başlama hevesinizi alabilir
evet shippuudene geçtim .. geçmez olaydım şimdi vaktim olduğuna göre anlatabilirim sanırım : izleyenler bilir , her bölümde (evet herr bölümde) olan yapmacık bomba veya patlama sahneleri ya da D seviye jutsular alışkanlık olmuş . sizde olur mu bilmem ama bu saçma sahneler kendimi animeye vermemi engelliyor hemen hemen her bölümde dalıp gittiğim son saniyeler kendimi durduğum oluyor bunun sebebi dediğim gibi bu saçma hareketler ,(boş yaptım şh) her neyse bu biraz benden kaynaklanıyor olabilir ama tek suç bende değil animede suç var. evet alttaki spo kısmına bişiler yazdım 130.bölümü izleyenler baksın sisbdiwhdidbx baydı artık naruto opye geçmek istiyorum , geçeyim mi sizce
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Boruto Manga nerden türkçe okurum?
anime berbat mangasinı oku diyenler var , peki ben nerden okiçam ?
Fillerleri atlayıp shippudene geçersem ne kaybederim , atlarsam 220.bölümü hangi dakikadan itibaren izlemeliyim?
Bleach *yardım*
[Bleach] geldim 310 a 3 fill 1 ana hikaye gidecem fakkağt ana hikaye kaçta başlıyor bir türlü anlayamadım yardım edebilir misiniz?
Yakusoko no Neverland (spo olmasin)
Ocak 2021 itibariyle 2.sezonu gelecek düşncelerinizi aşağiya yazin (spo olmasin pls)
Filler bölümlerden bile müthiş arc yapmayi başaran bleachi tebrik ediyorum fakat naruto için aynisini söyleyemicem one piece ile bi alakam yok
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.495 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap