Sony WF-1000XM4 - WH-1000XM4 Kullanıcıları Türkiye
Selam arkadaşlar bu iki kulaklık için özel facebook grubu ve geniş taslaklı bir sayfa olmadığını farkettim buradada. Alırken inceleme videolarından yola çıktım, kullanıcı deneyimleriyle malasef birebir muhattab bulamadım. Sony WF-1000XM4 - WH-1000XM4 Kullanıcısı olarak bana ve almış arkadaşlarımızdan bilgi alabilir bilgi verebiliriz. Facebook grubumuza davetlisiniz sadece bu ikili için özel gruptur.
Özele gelen mesajları görmek için gsm onayı gerektiğimi farkettim onay için baktığımda son sayının eksik olduğunu farkettim. Forumda yeniyim 1 hafta falan oluyor. Gmail adresimdd hiç sıkıntı yok tek problem son hanem teiefonun. 8 eklenmesi lazım adminler yardım :)) 55* *** ** *8 olması lazım son sayısı eksik şuan siz 8 ekleyebilir misiniz...
türk telekom tasınabilir modem tavsiye eder msnz?
türk telekom tasınabilir modem tavsiye eder msnz? kullanan var mı paketler nasıl. kendi sitesinde çok detaylı anlatılmamış merak ettim. çekim gücüde bukunduğum noktalarda fena değil
Oyun bilgisayarında harici klavye kullanmak
mrb dostlar oyun bilgisayarlarında harici klavye kullanmak gerekir mi kullananlar varmı. Bende oyun iç'n alıcam bir canavar sürekli klavye kullanıcaz haliyle bazen sinirlenebiliriz klavyelere sert baskı yapabiliriz laptopun kendi klavyesinin daha uzun ömürlülüğü için siz neler düşünüyosunuz
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 899 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kulaklık Genel