Önceden izlediğim bir filmi arıyorum.
Merhabalar, yıllar önce televizyonda denk geldiğim ve çok ilgimi çeken,ancak ismini hatırlayamadığım bir filmi arıyorum.Uzatmadan aradığım filmle ilgili hatırladığım detayları anlatayım.Öncelikle 4 Kişilik bir ekip var.Bu Ekip 1 Kadın ve 3 Erkekten Oluşuyor. Bunlar çete veya kiralık katil gibi birşey sanırım.Grubun lideri yanlış hatırlamıyorsam kel bir adamdı ve kadınla sevgililerdi.Bu kısımdan emin olmamakla birlikte sanırım siyah bir american muscle arabayla geziyor ve öldürmek için bir adamı arıyorlardı.Aklımda kalan tek sahne bir göl kenarında diğer iki adam Lider olana sen kızı çok ön plana koyuyorsun grubu unuttun vb. birşeyler söylüyor ve Liderde silahını çıkarıp acımasızca kadının kafasına sıkıp kadını öldürüyordu. Hatırladıklarım bunlar.Dediğim gibi senaryoda olaylar anlattığımdan bir farklı olabilir. Hem filmi küçükken izledim hemde kısa bir bölümünü izledim.Filmi bilen arkadaşlar alta yazabilirlerse çok makbule geçer.
MIUI 13 Tarayıcı Hatası
MIUI 13 güncellemesi Poco X3 Pro cihazıma geldiğinden beri bir sürü hata ile karşılaşıyorum (ör:Klavye ayarının bozulması,Duvar Kağıdımın silinmesi vb.) Ama en sinir bozucu olanı şüphesiz Tarayıcı Seçmeme sorunu
Sorunu şöyle açıklayayım:Herhangi bir linke tıkladığımda (ör:Twitch Bağış linki) Birden fazla tarayıcım olduğu için seçim yapmamı istiyor ancak diğer kısmına her dokunduğumda rastgele bir tanesine atıyor ve bu durum inanın çok sinir bozucu. Bu durumu düzeltmek için gelecek güncellemeyi mi beklemek zorundayım yoksa çözümü var mı?
Not:İstediğin Tarayıcıyı varsayılan yap demeyin lütfen çünkü farklı linklere farklı tarayıcılarla girmem gerekiyor
Oddworld Hangi Sırayla Oynanmalı?
Merhabalar,Oddworld Video oyunu serisini oynamak istiyorum ama tam olarak hangi sırayla oynanmalı emin değilim.Şuan güncel haliyle ilk 2 oyunun Remake i çıkmış durumda ama seri bittimi devam edecek mi yoksa ara oyunlar fln varmı detayları bilmiyorum.Bilenler lütfen oyunların hangi sırayla oynanacağını yazsınlar(eğer bir oyunun remake i veya remastered ı çıkmışsa onu önerin lütfen.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 403 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun