Yardım !!!! Kombiden çıkan boru
Bu yerde duran boru nedir bir yerden mi çıkmış yoksa böyle durması normal mi ne yapmak gerekli ? Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Pasta matlaşma konusunda yardım
Aracıma balkondan kahve dökmüşler ben yıkadım çıkmadı oto yıkamacıya götürdüm o da bezle pasta sürüp sildi ama sildiği yerler matlaştı biraz puslu bir görüntü oldu turtle wax carnauba uygulasam araca düzelir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim o kadar çok ürün var ki beynim sulandı . Anlayan varsa yardım ederse çok sevinirim
Egea marş sorunu
İlk marşa bastıktan sonra (anahtarsız çalıştırma var 1.4 lpg yok )çalışıyor ama hemen sonra stop edecekmiş boğuluyormuş gibi oluyor 1-2 saniye sonra kendine geliyor bugün ilk kez oldu neyden dolayı oluyor olabilir ?
Dikkatimi şu çekti start tuşuna hemen basıp çekince oluyor gibi geldi biraz basılı tutunca tuşa bu sıkıntı yok sanki daha önce basıp çekiyordum hemen böyle bir problem olmuyordu ?
Acil yağ yardımı
Yeni araç aldım 1.4 egea yağı yok gibi geldi servis opar 5w40 koyuyor bakımda diye bende petrol ofisinden 1 litre 5w40 yağ koydum bir sıkıntı çıkar mı servisin koyduğu yağ fiat 9.55535-s2 diyor ben fiat 9.55535-n2 yazan maxima koydum usta birşey olmaz sür dedi araç 45 bin de
Whey sonrası Shakerda kalan kötü koku
Arkadaşlar şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Ben daha önce optimum myprotein inkospor musclepharm gibi onlarca markanın wheyini kullandım. Hepsinde wheyi içtiğin shakerı yıkamazsan ertesi gün içinde leş gibi bir koku oluyor kullananlar bilir o kokuyu. Hatta çok uzun süre bekleyince sopuk su ile yıkayınca bile o koku kolay kolay gitmez illaki sıcak su ile yıkamak gerekir öyle lanet bir şey.
Şimdi Suplementler whey protein aldım içtim shakerı yıkamayı unuttum mis gibi tertemiz kokudan eser yok. Daha önce başıma sadece 1 markada daha gelmişti bu durum o da ssn combat diye bir markaydı Türk malı olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim.
Bütün bu yabancı markaların wheylerinde bu koku olurken Türk markalarında olmuyor bence bizim markalar bize whey yerine başka birşey iteliyorlar.
Bu durumu fark eden fikri olan var mı belki de ben yanılıyorumdur.
Amazon Prime Video Vpn sıkıntısı Milenicom
İnternetimi milenicom a taşıdım amazon primedan da videoları izleyebiliyordum ama oyunlarda ping vardı bende düzeltsinler diye aradım şimdi 5 10 ping düştü oyunlarda ama sanki bilgisayarımda vpn açık gibi amazon primeda vpn niniz açık kapatın diyor video izleyemiyorum aynı sıkıntı telefonda da var vpn falan açık değil halbuki milenicom mu yaptı bunu ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.392 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası