Ryzen 7 5700x için sıvı soğutucu önerisi
Merhaba arkadaşlar.Ryzen 7 5700x ve msı b550 A pro anakarta sahibim .sıvı soğutucuya ihtiyacım var ve araştırarak Artic liquid freezer 2 240 A-RGB sıvı soğutma almayı düşünüyorum.kasam phanteks p360a modeli.kasaya sanırım uyuyor ama tam anlayamadım.bu sıvı soğutucuyu önerir misiniz veya başka önerileriniz var mı?iyi günler dilerim .
Ekran kartı vram
Selamlar hepinize.Rtx 3070ti ekran kartı almayı düşünüyorum ama 8gb vram olduğu için ileride çok sıkıntı yaratır mı karar veremedim .şuanlık 1080p monitör kullanacağım .ileride 2k monitör almayı planlıyorum.vram sıkıntısı yaşamamak için Rtx 3060ti mı alamalıyım sizce.teşekkür ederim.
Anakart tavsiyesi
Merhaba dostlar.Rtx 3070ti ve ryzen 7 5700x li sistem topluyorum.Bu sisteme uyumlu Anakart önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
DDR5 RAM
Merhaba arkadaşlar.DDR5 ram almayı düşünüyorum.rtx3070ti ekran kartı ryzen 7 5700x işlemci almayı planlıyorum.6000 mhz ramler yeterli midir ve 8x2 yapmayı planlıyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Rtx 3070ti
Gigabyte Rtx 3070ti gaming modeli nasıldır?soğutma olarak diğer kartlardan iyi veya kötü denilebilir mi ?
rtx 3060ti için marka tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.rtx 3060ti ekran kartı almayı düşünüyorum.msı gaming x modeli ve asus dual arasında kaldım.birde msı ventus 2x ve 3x modelleri aklımda.Sizce hangisini tercih etmeliyim.başka önerilerinize de açığım.ek olarak İnventus sitesi güvenli midir?şimdiden teşekkür ederim.
Aza |
Zazas |
Zzz |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.826 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler