4000-5000 TL Civarı Sistem Tavsiyesi (Sadece Kasa)
Merhaba arkadaşlar.
İş + mobil yaşam + kullanım amacı nedeniyle 10 yıldan fazla süredir Kasa / Desktop sistem kullanmıyorum. Bu sürede işim gereği Macbook Pro ve türevleri ile kullanıma devam ettim ancak şimdilerde ufak bir iş projem için rahatça After Effects kullanabileceğim (YouTube müzik kanalı gibi bir çalışma) ve arada sırada stresli zamanların yükünü hafifletmek için (cs:go, dota gibi) oyunlar oynayabileceğim bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Kasa sistemlerden, yeni teknolojiden çok uzak kaldım ve gerçekten kafam çok karışık. Bu işe ayırabileceğim 4000-5000 TL'lik bir bütçem var.
Son bir haftadır yaptığım araştırmanın sonucunda Intel i5-10400 işlemcili MSI H410M-A Pro gibi anakart ve 8 GB Ram temelli bir kasa toplamak benim için makul olacak diye düşünüyorum. Upgrade işi de belki ileride ihtiyacım artarsa yapabilirim. Şu an upgrade işini hesaba pek katmıyorum ama tabii ki destekleyen bir sistem olabilirse de süper olur.
Geriye kalan monitör vs. gibi harici bileşenlerim zaten mevcut.
ps: Black Friday indirimlerini beklemek bu konuda avantajlı olur mu? Eğer avantaj sağlıyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?
Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
@nothingbutmemo |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 230 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic