Bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor.
Bilgisayar kafasının estiği zaman kapanıyor bazen arka arkaya yapıyor bazen bir kaç dakka saat sonra kapanıp açılıyor. sıfır disk aldım sorun diskten olabilir diye yine değişen bişey olmadı sistemim şöyle:
i5 2500 3.30 GHz işlemci
Gigabyte H67M-D2-B3 Anakart
quadro R7 240 2 gb ekran kartı
hi-level 128 gb elit ssd
Hadron 500 w psu
ışıklı oyuncu kasası
işlemcinin sogutucusu güçlü düzgün bir biçimde termal macunla montajlı saten sıcaklık değerleri normal
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mta Koçak Gaming Askeri RP Tekrar Açılıyor...
Rol yapmayı iliklerinize kadar hissedeceksiniz.
TSK,THK,JKG,JÖH,EGM,PÖH,TSB,Mafya birliklerimize alımlar aktiftir.
Birliklere birim başkanı seçilecektir.
Yetki kadromuza tecrübeli yetkili alımı yapılacaktır.
Sunucumuz tamamen rol üzerine kurulu oldugu için sivillerin çalışıp para kazana bilmesi için çeşitli mesleklerimiz vardır.
Galeri sisteminden istediğiniz arabayı alabilirsiniz tamamen ekonomiye göre fiyatları ayarlanmıştır.
Sunucumuzda silahları her önüne gelen alamıyacaktır. birliklere özel panel sisteminden veya birliklerde bulunan dolap sisteminden temin edilecektir.
Sunucumuzda bulunan bütün araçlar modludur.
Sunucumuz 1 hafta içinde aktif duruma geçecek sorunsuz bir şekilde hizmet edecektir.
Sende önceden yerini almak veya yetkili alımına başvurmak istiyorsan discord adresimize gelmelisin !!!
assassin's creed 2 beyaz ekran sorunu
assassins creed2 oynarken bölüm atlarken bu hata oldu napmalıyım
PC Hardiski Algılamıyor Acil Cevap
PC özelliklerim: Anakart Asus p5kpl-am se
q6600 işlemci 4 çekirdek
Güç Kaynagı HADRON 500W
4 gb ddr2 ram
AMD R7 240 2 GB Ekran Kartı
Condord 120 gb ssd
kasam yeni nesil RGB ışıklı kasa
Takacagım hardisk laptop hardiski TOSHİBA 500GB 5400RPM Bilgisayar hardiski görmüyor. 1 gördü ve tekar gitti. 2 farklı bilgisayarda denendi laptop ve masaüstü olarak sorunsuz çalıştı fakat benim bilgisayarım hardiski görmüyor neden olabilir.
Acil Ses Kartı Sorunu
Yeni ses kartı aldım. ses kartını bir türlü bilgisayara tanıtamadım yardım edermisini çok acil
Mta Askeri Rp Server
Server İp:mtasa://89.35.52.77:22616
Koçak Gaming Askeriye Roleplay Serveri
Tamamen Role odaklı olan bir sunucudur.
Sivillere Özel Galeri Sistemi ve Birliklere Özel F1 Panelimizle Farklıyız.
İster Legal bir meslek yapın ister İllegal bir meslek bu sizin elinizde !
Birimlerimize Katılmak için Discord Adresimize Gelmelisiniz!
Discord Adresimiz:
Evden E-Ticaret Yapma Ve Vergiler
Evden Bazı E-Ticaret Siteleri üzerinden ürün satmak istiyorum. Ürünleri satmak için şirket kurmak şart mı ? Vergi Ödemek Zorundamıyım ?
q6600 işlemci ısınma sorunu
ikinci el q6600 işlemci aldım macunu sürüp fanı taktım ve işlemci boşta 80-100 derece aralarında geziyordu işlemciyi söktüm tekrar macunladım fanı düzgün oturttum bilgisayarı tekrar açtım bu sefer 67-90 derece arasında geziyor bu değerler degişmedi 2 gündür acaba sorun neyde?
Eski Bilgisayarı Nasıl Yükseltebilirim ?
İşlemci: İntel Pentium E5300 2.60GHz
Ram: Kingston 3gb 400MHz DDR2
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7300 Le 64 bit DDR2
Anakart: Asus P5KPL-AM SE 775 Pin
HardDisk: Samsung 160 GB
Bu bilgisayarda Gta5, Pubg vb oyunlar oynamak için yükselteceğim bütçemde fazla değil ne gibi degişiklikler yapsam bu oyunlar düşükte olsa bile akıcı oynatır.
12 Sınıf Staj Dosyası Doldurma
Staj dosyamı doldururken alan kısmını Web Programcılığı değilde Web Tasarımı ve Programcılığı yazdım bir sorun yaşatır mı ?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.611 (Bu ay: 284)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware