Facebook hesabıma giriş yapamıyorum.
Arkadaşlar selamlar.
Yaklaşık 1.5 hafta önce crack yapmam sonucu bilgisayarıma virüs bulastirip resmen crack mağduru olmuş bulunmaktayim. Bundan ötürü maillerime sızıp sosyal medya hesaplarimi patlattılar. En çok zaman geçirdiğim Facebook hesabımi alsam yeterli bunun için çabalıyorum fakat bir türlü hesaba giriş yapamıyorum. Hesabın giriş id ve pw benim elimde şuanda.
Görsellere göre sırayla giriş yapamama nedenlerini anlatacagim;
1. Görsel: "başka bir cihazdan onay ver." Başka bir cihazda hesabım açık değil, açık olsa bile şifreyi bir çok kez degistigim için oturum kapanacakti herhalde?
2. Görsel: Arkadaslar buradaki kurtarma seçeneklerinin hiç birine sahip değilim. Ayrıca ben daha önce Google auth vb güvenlik programlarına Facebook hesabımı entegre etmedim. Elimde yedek kodda yok. Diğer seçenek ilk fotoda var zaten.
3. Görsel: arkadaşlar bu seçenekte kişiden kişinin doğru kişi olduğunu onaylamak için kimlik, pasaport, ehliyet vb resmi belge isteniyor. Ehliyetimi ve kimliğimi daha çok kimliğimi defalarca Facebook desteğe ilettim, "Atıyorum" 10 defa gonderdiysem 7sinde tamam sen olduğunu onayladik hesaba giriş yapabilirsin diye geri dönüş geldi fakat bu adımdan sonra giriş yapmak için Facebook'a giriyorum ve ekte bulunan resimdeki adımlara gene önüme çıkıyor. Burada bana düşen tüm vazifeleri doğru yapmama rağmen Facebook ısrarla beni neden hesabıma sokmuyor? E-posta bende şifre bende ayrıca ben olduğumu kanıtlamak için kimlik fotografimi paylaşmisim? Facebook derdin nedir? ..
Arkadaşlar sorunum bunlardab ibarettir.
Aynı sorunu yaşayıp çözüme kavuşturan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.
Ekran kartım bozuldu nerede yaptıra bilirim?
Arkadaşlar selamlar. 19 Mayıs'ta Ensa PC'ye ekran kartımın bozulması üzerine tamir için teslim ettim. Dün kendilerinden ek de bulunan görsel de yazan mesajı aldım. Konuyu açma sebebim, kartın hala onarıla bilecek bir durumda olduğuna inanıp sizlerden istanbul için ensa pc haricinde, güvenilir işini iyi yapan fiyat konusunda makul müşteri ilişkisi iyi olan bir tamirci önerisi istiyor olmam. Önerilerinizi ve ilerleyen süreçde ne yapmamı tavsiye etmenizi istiyorum.
Pc usb girislerini algilamama.
Selamlar oncelikle izmirde yasanan depremden etkilenen izmirlilere gecmis olsun.
Arkadaşlar bilgisayari en son p.tesi aksami kullandim. Bugun ise aksam eve donerken klavye aldim eve geldim klavyeyi bagladim calismadi ardindan farede calismadi yanliz klavyeyi takmadan once fare calisiyordu. Neyse forumlara falan baktim ettim anlamaya calistigim kadar yapmaya calistim gene ayni sorun devam ediyor YANLIZ burada atlamamam gereken detay; BIOS menude klavye ve fare takili gozukuyor ve çalışıyor. Yardimlarinizi bekliyorum🙏🙏 bilgisayarsiz canim cok sıkılıyor.
Anakart: msi h310m pro vd plus
Klavye standart everst
Fare: g502
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.066 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware