1999 Mondeo mk2 2.0 radyatör hortum patlama
öncelikle selamın aleyküm bugün aracımla eve dönüyordum ışıklarda fan sesini duymaya başladım normalde aracım fan açtığı zaman 5-7 saniye açar sonra kapatırdı. Kapatmadı sürekli çalışmaya devam ediyordu bende bir terslik olduğunu hissettim ve aracımı kenara çektim kaputu açtığımda radyatör üst hortumundan su akıtıyordu aracı park halinde bıraktım akşam geri gittiğimde genleşme kabındaki su bitmişti hepsini akıtmıştı çatlak veya delik noktayı bulmak için su ekledim ve akıtmaya başladı fakat radyatör üst hortumundan değil onun hemen dibinde buluna demir bir borunun girişinden akıttığını fark ettim üst radyatör hortumuna değdiği için oradan sızıyor zannetmişim o borunun ne borusu olduğunu bilmiyorum arkadaşımın biri kalorifer borusu olabileceğini söyledi horumun diğer ucu genleşme kabının hortumuyla y borusu aracılığı ile buluşup radyatöre gidiyor ne borusu olduğunu bilen var mı tamiri ne kadara mal olur teşekkürler
Bağlantınız Özel/Gizli değil hatası lütfen yarım edin :)
Arkadaşlar uzun süredir bu hatayı alıyorum direk site uzantısı girdiğim zaman veya tarayıcıyı yandex vs yapınca sıkıntı olmuyor yani sorun google da HERŞEYİ denedim bayadır uğraşıyorum Sorun googleın sertifikalarıyla alakalı gibi format attım düzelmedi farklı win yükledim düzelmedi ya pc de sıkıntı var yada format sonrası indirdiğim birşeyden böyle oluyor çünkü formatı attığım gün sıkıntı olmuyor 1-2 gün sonra başlıyor bu sıkıntı bazen 1 günlüğüne felan geçiyor çok garip lütfen yardımıcı olun kafayı yemek üzereyim hiçbirşeyi aratamıyorum
arkadaşlar gizlilik hatası alıyordum sertifikaları yönet dedim ve oradaki sertifikaları sildim ve şuan google a vs. giremiyorum geri nasıl ekleyeceğim sertifikaları acil yardımcı olurmusunuz lütfen
Klavyedeki Makro tuşlarını Kullanma
Microsoft Digital Media Keyboard 1.0A klavyem var. Klavyenin üzerinde makro tuşları mevcut. Eski bir klavye olduğu için microsoft driver desteği vermiyor ben bu makro tuşlarını nasıl kullanabilirim örn 1.makro tuşuna bastığımda Spotify ı açsın bunu yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim :) tuşların resmini koydum
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 602 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware