Coh 2-1 Alınırmı?
Zaten bu konu hakkında bı forum acılmıs fakat 5 yıl once acıldıgından (coh 1 o zamanlarda hala populermıs ama suan oylemı bılmıyorum) ve benim kendi özel sorularım oldugundan bu konuyu tekrardan actım.
ben coh 1 yada coh 2 alıcam fıyatları aynı nede olsa fakat "men of war" oyununda sıstem gereksınımlerı cok dusuk olmasına ragmen pcde 10 fps ın onune adamakıllı gecememıstım. Pcdenmi yoksa oyundan kaynaklımı bılmıyorum. Sorularım şunlar:
Coh 1 populermi alınırmı? Bende teknık sorun olmadıgını varsayarsak oyunu dogru duzgun kasmadan donmadan oynarmıyım?
coh 2 yıne aynı sekılde kasma donma yaparmı?
Sistemim 64 bit işletim sistemi, 4 gb ram, intel core i5 3.10 Ghz,ATI Radeon HD 5400
mümkünse coh 2 almayı planlıyorum fakat kasar falan dersenız ve coh 1 populerse hala o zaman coh 1 alacagım tavsıyelerını beklıyorum.
Coh 2-1 Alınırmı?
Zaten bu konu hakkında bı forum acılmıs fakat 5 yıl once acıldıgından (coh 1 o zamanlarda hala populermıs ama suan oylemı bılmıyorum) ve benim kendi özel sorularım oldugundan bu konuyu tekrardan actım.
ben coh 1 yada coh 2 alıcam fıyatları aynı nede olsa fakat "men of war" oyununda sıstem gereksınımlerı cok dusuk olmasına ragmen pcde 10 fps ın onune adamakıllı gecememıstım. Pcdenmi yoksa oyundan kaynaklımı bılmıyorum. Sorularım şunlar:
Coh 1 populermi alınırmı? Bende teknık sorun olmadıgını varsayarsak oyunu dogru duzgun kasmadan donmadan oynarmıyım?
coh 2 yıne aynı sekılde kasma donma yaparmı?
Sistemim 64 bit işletim sistemi, 4 gb ram, intel core i5 3.10 Ghz,ATI Radeon HD 5400
mümkünse coh 2 almayı planlıyorum fakat kasar falan dersenız ve coh 1 populerse hala o zaman coh 1 alacagım tavsıyelerını beklıyorum.
USB veya Sürücüm çalışmıyor veya Güncellenemiyor!
Öncelikle merhaba konu alt başlığı umarım doğrudur, şimdiden özür dilerim yanlış başlığı seçtiysem. yeni kulaklık alalı bi kaç hafta olmadı gayet düzgün çalışıyordu bu gün yeni mousem geldi USB portuna taktım fakat sürücü bulunamadı hatası veriyordu eski mouseyi çıkarmıştım, onu takayım dedim o da aynı hatayı verdi (aygıt yöneticisinden yapılabilecek her şeyi yaptım orda sarı ünlem gösteriyor). Allah tan klavyenin dokunmatiği vardı oradan halletmeye çalıştım her neyse, sonra kulaklıgın baglantısını elle cıkarıp yerine yeni mouseyi taktım aynı hata! kulaklığı tekrar aynı yere taktım, yine aynı hata!! lütfen bir çözümü olan ya da bir tahmini olan söyleyebilirmi rica etsem?
Denediğim bazı yollar: Açma-kapama, aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp geri açma.
arkadaşlar işletim sistemin 64x windows 7 (w10 a veya w8 e yükset diyen olucak fakat pc bişi yükleyemiyor (başarısız-virüs taraması başarısız oldu diyor (virüs programım yok olsa dahi etkin değil o zaman )) eveet 4-5 sorum var yani 2 ucu bişeyli değneğe döndüm lütfen yardım edin. :(:(:(:(:
Fallout 3 oynayan kaldımı?
Önceden oynamış olan yada şuan oynayan biri varsa özel bi tüyo vermek isteyen verebilirmi (RPG oyunlarına deli oluyorum bunada bi bakim dedim)
Lütfen vereceğiniz tüyolar herkezin biilmediği bişi olsun şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 570 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları