İstatistik Vize yardım edebilecek var mı :)?
Arkadaşlar selamlar,
konu belki buraya da off-topic ama burada daha fazla görüntüleme olacağını düşündüğüm için buraya açtım.
Yarın sınavım var ve istatistik iyi olduğum bir ders değil. Sorular içersinde "standart sapma ve kareli ortama" sorularını yapamıyorum.
Sizden ricam alttaki soruların detaylı cevap ve mantığını anlatacak,yardımcı olacak var mı ?
Sağlıkla,saygılar
İstatistik Vize Yardım.
Arkadaşlar selamlar :) Üniversite bir dersi olan bir istatistik dersinde yapamadığım bir kaç soru var.
Bunlar genel olarak kareli ortalama,standart sapma ile ilgili
Aranızda detaylı olarak bunu çözebilecek ve mantığını anlatacak var mı ?
İstatistik Vize Yardım.
Arkadaşlar Merhaba,
yarın istatistik sınavım var. Aşağıda atacağım soruları detaylı açıklaması ile yapıp atabilecek arkadaşlar var mı?
Konu basit istatistik,direk cevaptan ziyade mantığını anlamak istiyorum.
Teşekkürler
Sağlıkla
F1 Türkiye Kutlama Rezilliği ...
Bu hafta sonu F1 gibi dünyanın en popüler ve eğlenceli yarış organizasyonuna ev sahipliği yapmak bence çok önemliydi.
Nitekim gerek asfaltlama olayında "muhtemel içgüzarlıklar ve basit bir yandaş hikayesi ihtimaline" bir çok eleştiriye rağmen çok güzel bir yarış ve organizasyondu.
Lakin son iki gündür bir konuda kafayı yemek üzereyim. 2021 için anlaşılması gündemdeyken" Ramazan/oruç" muhabbetinin çıkması ve bugün kutlamalardan sonra şu açıklama :
"Mercedes takım patronu Toto Wolff: "Podyumda şampanya verilmedi, gazoza benzeyen bir şey verildi."
nE?
Kardeşim siz kafayı mı yediniz? Gramın yüzde biri kadar akıl ve fikir yok mu ? Dünyada her ülkede ki buna müslüman ülkeler dahil bir standartı olan yarışta adamlar kutlamalara bile kendi diktalarını yansıtıyorlar. Böyle rezil bir olay olabilir mi? Yeri gelince televizyonlara çıkıp biz 85 milyonun hayat standart ve anlayışına farklılıklara saygılı ve sadığız diyorlar. Organizsyonda adamlara ne itelemişlerse millet dalga geçiyor ...
YAZIK BU ÜLKEYE...
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.176 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar