arkadaşlar ilk açtığım konu çözüme kavuştuğu için konuyu değiştirdim. basit olduğunu düşündüğüm bir sorum var. yeni bir laptop aldım. laptopu sürekli açık tutacağım, laptopu sürekli fişe takılı mı kullanmalıyım. yoksa şarjı dolduğunda fişten söküp şarjı bittiğinde tekrar fişe takıp doldurup dolunca çıkarmalı bu şekilde mi kullanmalıyım. pil ömrünü uzatmak için bir önemi var mı. bunun doğrusu şu şekilde olur vs
Corsair Vengeance 32GB (2X16GB) DDR5 5600MHz CL36 Dual Kit Ram 4.277 ₺
Corsair Vengeance 32GB (2X16GB) DDR5 5600MHz CL36 Dual Kit Ram (CMK32GX5M2B5600C36)
amazon 2 stok girmiş n11 de stok var
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NCNF2ZQ?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Gigabyte RTX 3080 Gaming OC 12GB Ekran Kartı 16.499,00 TL
bu kart sanırım 3080 de ilk 10g olarak çıkmış, bu yıl linkteki 12g versiyonu çıkmış bu 3080 12gb yani. fiyata burun kıvırmadan önce bu detayı verelim. yeni 4bin serisi kartlar yakında çıkacak diye bazı sıcak fırsatlara burun kıvırılıyor. ben forumdaki arkadaşların aksine yeni kartların daha yüksek fiyatlarda çıkacağını ve eğer bu önümüze çıkan fırsatlardan yararlanmazsak bu burun kırdığımız fiyatları arayacağımızı düşünüyorum. tabi aksi de olabilir ama çok düşük bir ihtimal bence. forumdaki arkadaşlar bu ihtimali yüksek görüyor neye dayanarak bilmiyorum. umarım ben yanılırım herkes ihtiyacı olanı alır 4bin serisine geçer umarım.
Asus Rog Strix Helios GX601 Temperli Cam USB 3.1 Oyuncu Kasası
Çok fazla alıcısı olmasa da benim gibi yeni bilgisayar toplayacaklar var ise değerlendirebilir diye paylaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla (fiyat azalan yapınca) piyasadaki en pahalı, 1 numaralı oyuncu kasası. fiyatı bilindik teknoloji mağazalarında 6.500 ve üstü. diğer aracı satıcılar 5500 civarında satışını yapıyor. Hepsiburada kendi satışını yaparak ürünü 4 bin tl ye satıyor. bence alıcısı için gayet sıcak fırsat. 3-4 bin civarındaki kasalarla bunu karşılaştırınca bi kalite farkı görünüş farkı anlaşılıyor. linkleri bıraktım. varsa sizin fikriniz nedir paylaşın.
Siyah Renk
Beyaz Renk
bu arada hepsiburada fiyatta indirim yapınca amazon da fiyatı otomatik olarak düşürdü. siyah renk.
https://www.amazon.com.tr/Asus-Helios-Temperli-Oyuncu-Kasasi/dp/B07RS9CM53
i9 12900k işlemci için anakart önerisi.
merhaba, yeni sistem topluyorum ve sistemin ilk parçası i9 12900k işlemci. ram henüz almasam da tabi ki ddr5 kullanacağım. bu özelliklerle birlikte bana önerebileceğiniz fiyatta sınırın 10k olduğu 1k aşağı 1k yukarı farketmez bir anakart önerisi. stoklarda olanları gördüğüm kadarıyla çok çeşitli bir seçenek durumu yok gibi. ve sadece asus rogların farklı anakart modellerini gördüm. en pahalısı neyse o iyidir kafasıyla ilerliyorum. o yüzden sizlerden bu kafanın dışında teknik bilgilerin olduğu bir yönlendirme yapacağınızı düşündüm.
Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO adlı bir model var. ürün 10 gün öncesine kadar ortalama 10k civarında seyretmiş. son 10 gün içinde bi 5k artmış. fiyat artış sebebini henüz çözemesem de üst model bir anakart olduğunu düşünüyorum ve 10k seyreden bi anakart yine 10k'ları geri görecektir diye düşünüyorum. sizce 10k olduğunda bu anakartı ilk tercih olarak mı ele almalıyım.
Asus Rog Maximus Z690 Apex adlı hero 'nun sanırım kardeş bir ürünü var. bu ürün de ortalama 10k civarında seyretmiş ve hala aynı seviyede duruyor. iki tane 10k civarı bir ürün var diğeri neden 5k artmış gözüm pahalı olan da kaldı en pahalısı neyse o iyidir kafası olduğu için :)
ek detay vereyim: overclock hız aşırtma yapmayacağım. (kardeş madem sen oc yapmıcaksın neden bu işlemciyi bu anakartı alıyosun manyak mısın diyenler olacaktır kızmayınız:) oc yapmayı bilsem yada bilen birisini bulsam belki yaparım belli olmaz. yani zaten son çıkan ürünleri alacağım. halihazırda kullandığım sistemden sonra geçtiğim bu yeni sistem hız delisi bir şey olacak. gerek var mı yani oc'ye benim kafam almıyor. bu arada çok da bilgim yok yanlış bişey söyleyip oc severleri kızdırmiyim ama yani oc ömrünü kısaltmaz mı ürünlerin. biz zaten borca harca girip alacağız. ellemeyelim neyse o hızı versinler bize.
bu arada en pahalısı falan filan zengin şımarık biri gibi gözüküyosam bilgi vereyim :) kesinlikle maddi olarak iyi bir duruma sahip değilim. sadece artık hayattan beklentim kalmadığı için, çalıştığım kazandığım asgari ücretin, ihtiyaçlar listesinden sonra tamamını bu sisteme vereceğim. yani sistemi toplamak için rahat 1 sene geçecek, aldığım ürünler evde yatacak. kardeşim öyle iş mi olur diyosunuz biliyorum da almazsam da işte daha sonra hiç alamayacağım. o yüzden çok geç olmadan başlamaya karar verdim. bu zamana kadar hep fp sistem toplayacağım diye hep teknolojiyi geriden takip ettim. bu saatten sonra en iyisi en son çıkanı neyse onu alacağım dedim kendime ve o yüzden ihtiyacımın çok fazlası da olsa son çıkan i9 işlemciyi satın aldım. şimdi sizlerden anakart önerisi bekliyorum. hatta vaktiniz varsa anakart olur ram olur ekran kartı olur ssd olur soğutucu olur fikir belirtebilirsiniz. belirttiğiniz ürünleri takibe alabilirim. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hepsiburada Beyaz eşya ve TV'lerde Anında 400 TL'ye Varan İndirim
Hesapları kontrol edin. Sana Özel bölümünde kampanya gözükmesi lazım. Gözükmüyorsa indirim düşmez.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/beyaz-esya-ve-televizyonlarda-sana-ozel-firsatlar
konusu açıldıysa vurmayın
Dynamic Koşu Bandı (yanmıyor toplanmayın)
dh sıcak fırsatlarda pek görmeye alışık olmadığımız bir ürün olsa da takip ettiğim üründe gördüğüm indirimden dolayı sizlerle paylaşmak istedim. biraz tereddüt ettim tabi laf atan olur diye, çok lazım bir alet değil sonuçta.. paraları bu ürünlere vermek çoğu kişiye boş saçma gelebilir. belki vardır aklında almayı düşünen vs diyerek konuyu açıyorum. insanların popisine fazla sataşmayın. ya da daha önceden fırsat bulup başka bir ürün alan olduysa da tecrübelerini tavsiyelerini paylaşabilir.
bu 2 üründe yaklaşık 1000 liraya yakın bir indirim gerçekleşti.
benim asıl almayı planladığım ürün ise bu. bunda herhangi bir fiyat değişimi olmadı. diğerlerinde indirim yakalamışken diğerlerinde mi son tercihi yapsam diye düşünmeye başladım.
fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz bir yer yok, tek bir firma satıyor. yani n11, hb, trendyoldaki fiyatlarla kıyas yapabilirsiniz. trendyolun önceki fiyatları n11 deki şu an ki fiyatlardı. hb de de fiyatlar n11 deki gibiydi ama bugün hb de fiyatları indirdi ama en düşük trendyolda.
çok anlamam yorum vs ordan gözlemleyip bu ürünleri buldum. belki bu fiyatlarda daha kalitelileri vardır bilmiyorum bilen biri bizi aydınlatabilir.
Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim
Hepsiburada Uygulamadan 200'TL'ye 50 TL indirim. Denedim düşüyor.
konusunu göremedim. ya yeni başladı. ya da kişiye özel mi geldi bilemiyorum.
Adidas %25 Sezon Sonu İndirimi Online Shop ve Mağazalarda
Çok uygun fiyatlar beklemeyin. Tek tük belki eşofman altı alan olur sweatshirt alan olur. Bilgilendirelim.
https://www.adidas.com.tr/tr/outlet
Bu arada Adidas ile ilgili bir gözlemimi belirteyim. Geçtiğimiz yıllarda bu dönemlerde alışveriş yaptığım için biliyorum. Yeni yılın Ocak sonu-Şubat başında Adidas internet sitesinde indirim oluyor. İşte o indirim Adidas'ın yaptığı en büyük yüzdesel indirim oluyor. Yani ben geçen yıllarda Aralık ayında bi eşofmanı 500e ayakkabıyı 1000e aldıysam, Ocak sonunda yapılan indirimde eşofman 300 e ayakkabı 700 e falan düşüyor. Öyle bir indirim uygulanıyor. Bu sene de yaparlar mı bilmiyorum ama aklınızda bulunsun. Ben Adidas için Ocak sonu tarihini bekleyeceğim. Şu an da hoşuma giden ürünlerin fiyatını takipteyim bakalım o zaman daha uygun fiyattan erişebilecek miyiz.
ÇiçekSepeti 15-16-17 Aralık VARVAR İndirimleri
Birçok ürün ve kategoride %50 ve üzeri indirimler mevcut.
Çok satanlar başlığı altında da yüksek indirim yapılan ürünler mevcut.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 857
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 59.017 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar