LineageOS 17.1 stabil çalışmıyor
Merhaba selam herkese, bugün stabil çalışıyor ve telefonu hızlandırıyor diye J7 Prime telefonuma unoffical LineageOS 17.1 Android 10(Q) attım. Her şey normal gidiyordu telefonu açtığımda ilk yapacağım şey Play Store yüklemekti yükledim fakat uygulamayı hiç açamadan durdurulup duruyordu play services, microg, WebView yükledim fakat sorun devam ediyordu başka bir ROM yüklemek için TWRP moduna geri döndürdüm ROM dosyamı bilgisayardan telefona atmak üzere kabloyu telefonuma bağladım. Telefon klasörü geldi fakat içinde ınternal Storage yoktu bu yüzden ROM dosyamı atamadım. Play Store alternatifleri kullanırım diye reboot ettim bu kez telefonu kapatınca tekrar açılmasının sorunlu olduğunu fark ettim (telefonu kapatıyorum ama ilk tıkladığımda açılmıyordu) ben bu telefona başka bir ROM nasıl atabilirim veya sorunları nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Öncelikle herkese merhaba, bilgisayarımda temizlik yaparken eskiden sildiğim bir oyunun dosyalarını gördüm ve çok fazla yer kaplıyordu zaten c: de az yerim var bu dosyayı nasıl silebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim. (uygulama adı beamNG.drive
Samsung j7 prime 5Ghz wi-fi yi görmüyor
|
Merhaba, ben LG55um7100plb kullanıcısıyım lg uygulama mağazasından temel şeyleri indirebililyorum (youtube,twitch,puhu tv vb.) fakat bunlar yetersiz kalıyor mesela kendi yerleşik web tarayısı çok yavaş ve birçok site desteklemiyor chrome'u indirmek istiyorum ve lg storeda yok ve ayrıca diğer play store uygulamaları indirmek istiyorum çok yüksek şeyler değide daha çok eba,instagram,ve diğer play store uygulamaları usb den apk atan var kabloyla jar atan var sizce nasıl indirebilirim aranızda bilgili birileri varsa söyleyebilir mi
LG smart tv'me 3.parti uygulama nasıl indirebilirim
Merhaba, ben LG 55um7100plb kullanıcısıyım lg uygulama mağazasından birkaç temel şey indirebiliyorum (youtube,twitch,puhu tv vb.) fakat bazı uygulamalar yetersiz kalıyor örneğin; kendi yerleşik web tarayıcısı çok kötü ve desteklenmiyor çok yavaş chrome indirmek istiyorum ve bazı 3.parti uygulamalar mesela instagram, eba ve diğer play store uygulamaları birsürü söylenilen şeyler var usb den apk atan var kabloyla atan var nasıl play storedaki uygulamaları smart tvme indirebilirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 116.992 (Bu ay: 8.616)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri