TV ÖNERİSİ
3'ü arasından en mantıklısı hangisidir? birbirleri arasında eksileri ve artıları nelerdir? Bu fiyat bantlarında başka ne televizyonlar alınabilir mantıklı?
Merhabalar. 2 gün önce bilgisayarımı formatladım. Format işleminden önce gayet rahat bir şekilde düz DS4'ü kablosuz bağlayıp herhangi bir program olmadan Forza Horizon 4 oynayabiliyordum. Format attıktan sonra yine oyun için kolu bağladım. Bağlandı dedikten sonra ışığın yanmaması lazım normalde diye biliyorum (formattan önce ışık yanmıyordu), bağlandıktan sonra mavi ışık yanıyor ve ne oyunda ne de herhangi bir yerde kol gözükmüyor.
DS4Windows, X360ce gibi gibi programlarda kol hiçbir şekilde gözükmüyor. Kablolu denediğimde ise kol sadece şarj oluyor. Bunun çözümü nedir acaba? Ha bir de eklemek gerekirse aygıt yöneticisinin SS'ini bırakıyorum.
Lütfen acil çözüm arıyorum hiçbir yerde bulamadım çözümü.
Her zaman mikrofonu kullanıyordum hiçbir sorun yoktu hatta sabah Zoom'dan online bir derse girdim sorun yoktu fakat bugün dizi izlemek için kulaklığımı takarken yanlışlıkla mikrofon girişine taktım sonra çıkarıp kulaklık girişine taktım diziyi izledikten sonra Zoom'a girdiğimde sesi algılamadığını fark ettim. Discord'da da denedim ordada sesimi Laptop modeli Monster Abra A5
fifa 21 dualshock 4
Merhaba Dualshock 4'üm ile fifa 21 oynamak istiyorum fakat Bluetooth ile bağladığımda kolu görmüyor. Bu kol ile kablosuz Fh 4 oynuyorum sorunsuz, aynı şeyi fifa 21 de nasıl yapıcam acaba usb ile takınca sorunsuz oynuyorum fifayı ama usb kablosuda kısa ve uğraştırıcı geliyor.
FİFA 21 hiçbir şey yapılmıyor
Geçenlerde ofline fifa 21 hesabı satın aldım indirdim ancak ne maç yapabiliyorum nede kariyere girebiliyorum bi bilgisi olan varmı
öncelikle merhabalar
3 hafta önce aldığım monster notebook ta merak ettiğim şey klavye ışığı kendi kendine değişiyor mu yoksa bi renk seçtiğimde illaki o renkte mi kalıyor onu merak ettim, bilgisayar açılırken klavye ışığı kendi kendine renk değiştiriyor,sonrasında ise tek bir renkte kalıyor(en son hangi rengi seçtiysem). fakat monster kontrol merkezindeki klavye ışığı ayarlarında öyle bir ayar bulamadım.
xbox game passten inik oyunu microsoftan oynama?
Merhaba dostlar forumda daha yeniyim konuyu umarım doğru yere açmışımdır
Ben xbox game passten yararlanıcam ve başlangıçta ilk ay 5.90 lira olduğu için alıcam ve forza horizon 4'ü deneyeceğim sonraki aylar 30 lira olucak devam etmek istersem. Benim sorum şu atıyorum oyunu beğendim ve microsoft storedan satın almak istedim (xbox game pass oldugu için oyun yüklü) yeniden mi indirme yapmam lazım yoksa xboxtan inik olduğu için direkman microsoftan satın aldığım gibi başlayabilir miyim oynamaya?
Abra A5 16.4.1 |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.235 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun