HAYIRLI GÜNLER YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARMI..
Hayırlı günler cihaz rootlu bir siteye kayıt olurken cihazı nasıl farklı bir cihaz gibi gösterebilirim arkadaşlar mac adresi android id device changer harici . 3 4 kayıt olucam ama farklı cihaz gibi görmesi lazım cihaz rootlu lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler
Hayırlı günler cihaz rootlu bir siteye kayıt olurken cihazı nasıl farklı bir cihaz gibi gösterebilirim arkadaşlar mac adresi android id device changer harici . 3 4 kayıt olucam ama farklı cihaz gibi görmesi lazım cihaz rootlu lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler
HAYIRLI GÜNLER YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARMI
SAMSUNG NOTE 5 LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar telefon rootlu. Sabah ne arama yapabiliyorum ne arama geliyordu aradıkları zaman ulaşılamıyor diyordu ama mobil veri kullanabiliyordum ama şimdide arama geliyor ses gelmiyor kulaklık müzik felan çalmıyor sesli konuşma yok titreşim var bildirim olarak herşey tamam şuan sadece ses sorunum var ya lütfen note 5 yaa bluetot İLE haporlere müzik setine bağlanınca müzik çalıyor ama telefonun kendi sesi çalmıyor ve arama ses gelip gitmiyor bir ayarı karıştırdım ama hangisini bilmiyorum nasıl düzelte bilirim yaa fabrika ayarına döndürmek istemiyorum lütfen yaa
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 839 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar